MENÜ

SON DAKİKA! Fatih Terim corona virüs testi sonucu belli oldu

Son dakika haberi... Galatasaray'da 2. Başkan Abdurrahim Albayrak ve eşinin corona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından alarma durumuna geçildi. Albayrak'ın aynı zamanda yakın arkadaşı da olan Sarı Kırmızılılar'ın teknik direktörü Fatih Terim de tedbir amaçlı olarak test yaptırdı. Testin sonucu belli oldu.

SON DAKİKA! Fatih Terim corona virüs testi sonucu belli oldu

Galatasaray Spor Kulübü ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak koronavirüs şoku yaşıyor. Başarılı yönetici daha önce koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırılmış, ilk testi negatif çıkmış ikinci testi ise pozitif çıkmıştı. Albayrak'a bir şok haber de eşinden geldi. Abdurrahim Albayrak'ın eşi Şükran Albayrak'ın da corona virüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Bu gelişmeleri Galatasaray Kulübü doğrularken, Sarı Kırmızılı ekipte kırmızı alarma geçildi. Albayrak'ın aynı zamanda yakın arkadaşı da olan tecrübeli teknik adam Fatih Terim de tedbir amaçlı olarak corona virüs testi yaptırdı.

TERİM AÇIKLADI

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, corona virüs testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından duyurdu. Terim "Bugün yapılan test sonuçlarına göre Corona Virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere..." ifadeleriyle corona virüs salgınına yakalandığını açıkladı.

YORUM YAZ