MENÜ

Fatih Terim, Altay Bayındır, Buffon ve birçok isimden Yekta Kurtuluş'un oğluna sürpriz!

Galatasaray, Kasımpaşa, Antalyaspor, Sivasspor gibi takımlarda forma giyen şimdilerde ise Altay'da oynayan Yekta Kurtuluş'un oğlu Rüzgar Kurtuluş'un doğum günü Fatih Terim, Altay Bayındır, Uğurcan Çakır, Buffon, Muslera gibi birçok isim tarafından kutlandı. Yekta Kurtuluş, ileride kaleci olmak isteyen oğlu için hazırladığı özel videoyu ''İyi ki doğdun Rizgar. Rüzgar’ın eline doğduğu büyükleri , hayran olduğu abileri ve hayalleri var.'' notuyla paylaştı. İşte o paylaşım...

Yekta Kurtuluş'un oğlu Rüzgar Kurtuluş'a anlamlı sürpriz...Kariyerine Altay'da devam eden, Galatasaray, Kasımpaşa, Antalyaspor, Sivasspor gibi takımlarda da forma giyen Yekta Kurtuluş, sosyal medya hesabından anlamlı bir paylaşıma imza attı.

Haberin Devamı

35 yaşındaki futbolcu, kaleci olma hayali bulunan oğlu için Fatih Terim, Altay Bayındır, Uğurcan Çakır, Buffon, Muslera gibi birçok ismin bulunduğu videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

'İyi ki doğdun Rizgar. Rüzgar’ın eline doğduğu büyükleri , hayran olduğu abileri ve hayalleri var.'' notuyla paylaşılan gönderi yoğun ilgi gördü.

YORUM YAZ