MENÜ

Fatih Terim açıklaması geldi! İşte öne çıkan gelişmeler...

Ryan Donk Fatih Terim için ne dedi? Hangi ligler TFF'ye itiraz ediyor? Fenerbahçe'nin yeni transferi kim? Ergin Ataman'ın liglerin akıbeti hakkındaki düşünceleri neler? Trabzonspor antrenmanlarını nasıl sürdürüyor? Tüm dünyada yaşamı A'dan Z'ye etkileyen corona virüs salgını futboldan basketbola kadar pek çok alanı yakından etkiledi. Peki spor dünyasından son durum ne? İşte günün öne çıkan spor gelişmeleri…

Galatasaray'dan Ryan Donk'un açıklamalarından Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı karara ve tepkilere, Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman'ın basketbol ligleri hakkında düşüncelerinden Trabzonspor'un antrenmanına kadar sporda günün öne çıkan gelişmeleri sizlerle buluşuyor...

Haberin Devamı

FENERBAHÇE TRANSFERİ DUYURDU

Fenerbahçe, Gölcükspor forması giyen İsmail Yüksek'i kadrosuna kattığını duyurdu.

ERGİN ATAMAN AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Anadolu Efes antrenörü Ergin Ataman liglerin devamıyla ilgili olarak "Ligin devam etmesinden yanayım. İzin verildiği sürece oynanması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

TFF'YE BAŞVURU KARARI ALDILAR

Türkiye Futbol Federasyonu’nun yayınladığı Futbola Geri Dönüş Öneri Protokolü kapsamında liglerin 12-13-14 Haziran'da başlayacağı açıklanırken bu tarihin çok erken olduğunu düşünen TFF 2. ve 3. Lig ekipleri TFF'ye başvuru yapma kararı aldı.

Haberin Devamı

RYAN DONK'UN FATİH TERİM AÇIKLAMASI

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Ryan Donk, "Benim için oynadığım pozisyon çok önemli değil. Eğer Fatih Terim benden takım için ekstra bir şey yapmamı isterse, bunu her zaman %100'ümle yapmaya hazır olacağım" ifadelerini kullandı.

TAKIM HALİNDE İLK ANTRENMAN

Corona virüs tedbirleri kapsamında çalışmalarını bir süredir gruplar halinde sürdüren Trabzonspor, uzun bir aranın ardından takım halindeki ilk çalışmasını bugün gerçekleştirdi.

Hazırlayan / SEÇİL MENTEŞ

YORUM YAZ