MENÜ

Trabzonspor-Fatih Karagümrük maçında talihsiz anlar!

Süper Lig'in 35. haftasının kapanış maçı Akyazı'da oynandı, Trabzonspor ile Fatih Karagümrük kozlarını paylaştı. Zorlu mücadelede goller art arda gelirken talihsiz anlar da yaşandı. İşte detaylar...

Trabzonspor-Fatih Karagümrük maçında talihsiz anlar!

Sarı-Kırmızılı altyapıdan yetişen ve yıllardır farklı takımlara kiralanan Batuhan Şen sezon başında takımda kalıp kalmayacağı merak edilen isimlerin başında geliyordu. Okan Kocuk'un geçen sezon Giresunspor'da gösterdiği başarılı performans sonrasında tecrübeli eldiven, Fernando Muslera'nın yedeği olarak takımda tutuldu. 24 yaşındaki Batuhan ise Fatih Karagümrük'e kiralandı.

Haberin Devamı

Trabzonspor-Fatih Karagümrük maçında talihsiz anlar

15. haftada eldivenleri giydi

Sezon başında Kırmızı-Siyahlılar'da 37 yaşındaki Emiliano Viviano'nun arkasında kalan Batuhan ilk 14 hafta yedek kulübesinde oturdu. 15. haftadaki Adana Demirspor maçıyla eldivenleri kapan genç file bekçisi daha sonrasında hiç kaleyi bırakmadı. Genel olarak başarılı oyunuyla alkışları toplayan, Galatasaray camiasını da performansıyla mutlu eden Batuhan Şen 31. haftada da altyapısından yetiştiği ve hâlâ bonservisinin bulunduğu Galatasaray'a karşı oynadı.

Trabzonspor-Fatih Karagümrük maçında talihsiz anlar

Icardi'ye izin vermemişti

Zorlu maçta adeta kalesinde devleşen genç eldiven 6 kurtarışla 3-3'lük sürpriz skorun kahramanlarından biri oldu. İkinci devrede Mauro Icardi'nin panenka penaltısını da çıkaran Batuhan tüm dikkatleri üzerine çekti. Bugün de Trabzonspor-Karagümrük mücadelesinde başarılı file bekçisinin göstereceği performans merak ediliyordu.

Haberin Devamı

Trabzonspor-Fatih Karagümrük maçında talihsiz anlar

Kendi kalesine...

Batuhan zorlu maça kötü başladı. 8. dakikada Marc Bartra'nın attığı gol öncesinde hava topunda boşa çıkan 24 yaşındaki kaleci topu ağlarında görünce büyük üzüntü yaşadı. 14'te Mbaye Diagne'nin golüyle sevinen Batuhan bu kez 20'de çok büyük bir hataya imza attı. Bu sezon genel olarak başarılı performans sergileyen genç kaleci, Trezeguet'nin açısız noktadan içeri çevirdiği topu engellemek isterken direkt kendi kalesinin içine soktu. Mücadeleyi de Karadeniz devi 4-1 kazandı.

İlk iki golde hatası olan Batuhan, Trabzonspor mücadelesi öncesine kadar çıktığı 19 maçın 4'ünde kalesini kapatmış, toplamda da 30 gol yemişti.

Trabzonspor-Fatih Karagümrük maçında talihsiz anlar

YORUM YAZ