MENÜ

Süper Lig ekibinin yıldızından Cristiano Ronaldo'ya salvo

Kariyerine Suudi Arabistan'da devam eden Cristiano Ronaldo son günlerde eleştirilerin hedefi haline geldi. Yıldız oyuncuya bir eleştiri de Süper Lig'den geldi.

Süper Lig ekibinin yıldızından Cristiano Ronaldo'ya salvo

2022 Dünya Kupası'nın ardından sürpriz bir şekilde Suudi Arabsitan ekibi Al Nassr'a transfer olan Cristiano Ronaldo'nun burada mutlu olmadığı artık herkes tarafından bilinen bir gerçek.

Haberin Devamı

Portekizli yıldızın sezon sonunda Suudi Arabistan'dan ayrılması bekleniyor.

PIERS MORGAN'DAN SÜRPRİZ İDDİA

Cristiano Ronaldo ile son derece iyi bir ilişkisi olan ünlü gazetedi Piers Morgan, sürpriz bir iddiada bulundu. Kendisine ait sosyal medya hesabından paylaşım yapan Morgan, şu ifadeleri kullandı: "İstediğiniz kadar alay edin, ama Ronaldo Utd'den ayrıldığında sezon sonuna kadar Arsenal ile sözleşme imzalasaydı, Arsenal Premier Lig’i kazanırdı.

Süper Lig ekibinin yıldızından Cristiano Ronaldoya salvo

Ancak, Arsenal Ronaldo’yu almadı. Ronaldo, büyük kupaları nasıl kazanacağını ve önemli dakikalarda aktif rol almayı çok iyi biliyor."

FATİH KARAGÜMRÜKLÜ OYUNCUDAN RONALDO'YA SALVO

Fatih Karagümrük'te gorma giyen Rus oyuncu Magomed Ozdoev, bir Youtube kanalına yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Türk futbolundan bahseden 30 yaşındaki oyuncu Cristiano Ronaldo'ya eleştirilerde bulundu.

Haberin Devamı

Ozdoev, Portekizli yıldızın Al Nassr'a transferi hakkında şunları söyledi; "Cristiano Ronaldo Suudi Arabistan'da futbolun kalitesini yükseltmiyor. Kendi imajı için oynuyor.

Suudi Arabistan'ın tüm Asya'daki en güçlü lig olmasına rağmen bunu söyleyebiliriz."

Süper Lig ekibinin yıldızından Cristiano Ronaldoya salvo

Öte yandan Ozdoev birkaç yıl sonra Suudi Arabistan'a transfer olabileceğini de belirtti.

OZDOEV'İN KARİYERİ

2009 yılında Dinamo Kiev'e transfer olan Magomed Ozdoev, 2010 yılında Lokomotiv Moskova'ya transfer oldu. 2014'te Lokomotiv Moskova'ya kiralanan Rus oyuncu, 2015'te Rubin Kazan'a transfer oldu.

GOL SONRASI ŞAŞIRTAN HAREKET

Performansıyla dikkatleri çeken Ozdoev 2018'de 3.30 milyon Euro karşılığında Zenit'e transfer oldu. Temmuz 2022'de ise bedelsiz olarak Fatih Karagümrük'e katıldı.

TÜRKİYE'DEKİ PERFORMANSI

Süper Lig'de 30 maçta görev yapan yıldız oyuncu, beş kez gol atarken dört kez de asist yaptı. Ziraat Türkiye Kupası'nda ise bir maçta görev aldı.

Süper Lig ekibinin yıldızından Cristiano Ronaldoya salvo

YORUM YAZ