MENÜ

SON DAKİKA: Tolunay Kafkas yeniden Süper Lig'de! Resmen açıklandı

Fatih Karagümrük, Shota Arveladze'den boşalan teknik direktörlük görevine Toluna Kafkas'ın getirildiğini duyurdu. İşte kulübün açıklaması ve detaylar...

SON DAKİKA: Tolunay Kafkas yeniden Süper Lig'de! Resmen açıklandı

Trendyol Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük, yeni hocasını açıkladı. İstanbul ekibi, teknik direktörlük koltuğuna Tolunay Kafkas'ın getirildiğini duyurdu. Kulübün resmî sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Tolunay Kafkas ile anlaşmıştır. Kendisine görevinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

 

SON DAKİKA: Tolunay Kafkas yeniden Süper Ligde Resmen açıklandı

SHOTA ARVELADZE BÖYLE VEDA ETTİ

Shota Arveladze, Fatih Karagümrük'ün dün akşam Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor'a deplasmanda 5-1 yenildiği mücadelenin ardından istifa etmişti. Gürçü teknik direktör yaptığı açıklamada, "Burada oynamak her zaman zor. İyi başladık ama kötü bitirdik. Bu kadro böyle olmamalı. Bu kadrodan daha fazla beklenti var. Benim için de beklentiler az oldu. Oyuncular da cevap verebilirdi. Sevdiğim bir kulüp. Görevi bırakıyorum. Kalan 9 maçta çok zor dönem var. Bir değişik hava gelmesi lazım. Üzgünüm. Beklemediğim bir gün oldu. Bunu yapmak zorundayım" ifadelerini kullanmıştı.

EN SON ANKARAGÜCÜ'NÜ ÇALIŞTIRDI

Süper Lig'in tecrübeli teknik direktörlerinden Tolunay Kafkas, 2020'de başladığı Türkiye U17 Millî Futbol Takımı teknik direktörlüğünü 3 sene sürdürdükten sonra 2023'ün şubat ayında görevden ayrıldı. Daha sonra MKE Ankaragücü'nde göreve getirilen Kafkas, başkent temsilcisi ile 20 maça çıktıktan sonra 2023'ün ekim ayında MKE Ankaragücü ile de yollarını ayırdı.

YORUM YAZ