MENÜ

(ÖZET) Karagümrük - İstanbulspor maç sonucu: 3-0

Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında Fatih Karagümrük ile İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. İstanbul derbisinde kazanan Karagümrük oldu. Kırmızı-Siyahlılar, İstanbulspor'u 3-0 gibi net bir skorla devirdi.

(ÖZET) Karagümrük - İstanbulspor maç sonucu: 3-0

Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında Fatih Karagümrük ile İstanbulspor, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda kozlarını paylaştı.

Haberin Devamı

Mücadele hızlı başladı, karşılıklı ataklar vardı. 39'da Jackson Kenio fileleri sarstı, İstanbulspor'u 1-0 öne geçirdi. Ancak VAR kontrolü sonrası gol pozisyon öncesinde faul olduğu gerekçesiyle iptal edildi. 45'te Karagümrük bu kez fileleri sarstı. Eysseric frikikten harika vurdu, Jensen'in sırtına çarpan top ağlarla buluştu, soyunma odasına Karagümrük 1-0 önde gitti.

Kırmızı-Siyahlılar ikinci devreye de çok hızlı başladı. 49'da Ryan Mendes ve 53'te Can Keleş sahneye çıktı, Fatih Karagümrük maçın fişini çekti. Mücadeleden başka gol sesi çıkmayınca Karagümrük sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Ligde geride kalan 14 haftada Kırmızı-Siyahlılar aldığı 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 17 puanla 11. sırada yer alıyor. Sarı-Siyahlılar ise 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 8 puanla ateş hattında.

Haberin Devamı

CANLI ANLATIM

1' Karşılaşmanın hakemi Kadir Sağlam ilk düdüğü çaldı, mücadele başladı.

GOL İPTAL!

39' Uzun topta savunmanın arkasına sarkan Ndao sol çaprazda topla buluştu, kontrol etti, penaltı noktasına yerden çevirdi, Jackson Kenio vurdu, direğe çarpan top, kaleci Dituro'ya da çarparak ağlara gitti. Fakat VAR'a giden mücadelenin hakemi Kadir Sağlam gol öncesinde faul tespit etti ve golü geçerli saymadı. İstanbulsporlular yıkıldı!

GOL!

45' Eysseric frikikten harika vurdu, üst direğe çarpan top, kaleci Jensen'in sırtına da çarparak filelerle buluştu. Kargümrük 1-0 önde.

İlk yarı sona erdi.

46' İkinci devre başladı.

GOL!

49' Mendes topu kaptı, Güven'e verdi, Güven topla hızlandı, Mendes'e verdi, başarılı oyuncu da sol çaprazdan yerden yakın köşeye vurdu ve Jensen'i avladı. Skor şimdi 2-0.

BİR GOL DAHA!

52' Can Keleş ceza sahası dışından sol ayağıyla sağ köşeye yerden sert vurdu ve farkı 3'e çıkarttı. 

Karşılaşma sona erdi.

 

SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

Karagümrük - İstanbulspor 11'leri;

Karagümrük: Dituro, Veseli, Ceccherini, Dresevic, Biraschi, Feghouli, Eysseric, Shukurov, Mendes, Can Keleş, Güven Yalçın

İstanbulspor: Jensen, Duhaney, Deli, Mehmet Yeşil, Ali Yaşar, Muammer, Vorobjovas, Jackson Kenio, Ndao, Mendy

Haberin Devamı

(ÖZET) Karagümrük - İstanbulspor maç sonucu: 3-0

YORUM YAZ