MENÜ

Mbaye Diagne'den Fenerbahçe açıklaması ve Galatasaray itirafı!

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ün tecrübeli futbolcusu Mbaye Diagne, bu sezon attığı goller ile tüm dikkatleri çekmiş durumda. Performansını her geçen maç yükselten Senegalli futbolcu, Fenerbahçe hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulunurken, eski takımı Galatasaray hakkında da çarpıcı itirafta bulundu.

Mbaye Diagne'den Fenerbahçe açıklaması ve Galatasaray itirafı!

Bu sezon göstermiş olduğu performans ile dikkat çeken Fatih Karagümrük'ün Senegalli futbolcusu Mbaye Diagne, takımının en fazla gol atan futbolcusu durumda. Karagümrük, Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Oynanacak kritik maç öncesi golcü futbolcu Mbaye Diagne, sarı-lacivertli takım hakkına açıklamalarda bulunurken öte yandan eski takımı Galatasaray hakkında da itirafta bulundu.

Haberin Devamı

KARAGÜMRÜK'ÜN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Fatih Karagümrük, 2023 yılında Süper Lig’de çıktığı 11 maçta ise 5 galibiyet, 6 beraberlik elde ederek mağlubiyet görmeyen tek ekip olarak dikkat çekti.

Kırmızı-siyahlılar, 2023 yılında resmi maçlarda aldığı tek yenilgiyi ise Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaştığı Başakşehir karşısında yaşadı. 18 Ocak 2023’te oynanan Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu müsabakasında Başakşehir’e penaltılarla 5-3 kaybeden Karagümrük, kupadan elenmişti.

DIAGNE'DEN İNANILMAZ PERFORMANS

İstanbul ekibinin tecrübeli santrforu Mbaye Diagne, Fatih Karagümrük forması ile Spor Toto Süper Lig'de 24 karşılaşmaya çıktı. Senegalli futbolcu söz konusu maçlarda 16 kez rakip fileleri sarsarken, takım arkadaşlarına da 5 kez gol pası verdi.

Haberin Devamı

Fatih Karagümrük'ün yıldız futbolcusu Mbaye Diagne, Beyaz TV'ye dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte Senegalli futbolcunun sözleri...

2 GOL ATMAK İSTİYORUM

Oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi konuşan Diagne, "Fenerbahçe’ye karşı gol sevincim için bir şeyler hazırlıyorum. Beklettiğim bir şeyler var. Özel şeyler hazırlayacağım. Fenerbahçe’ye sadece bir gol değil, en az 2 gol atmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

JESUS'TAN BİR İLK! ARDA İLE BİRLİKTE!

Süper Lig'in gol kralı Enner Valencia hakkında düşüncelerini söyleyen Senegalli futbolcu, "Valencia benden daha şanslı çünkü her maç 1-2 penaltı atabiliyor. Ben o şansa sahip değilim. Valencia gol kralı olmak istiyorsa gollerine devam etsin. Çünkü arkasından geliyorum" dedi.

GALATASARAY İTİRAFI

Galatasaray dönemi hakkında itirafta bulunan Mbaye Diagne, "Galatasaray yönetimi bana takımdan ayrıl demedi. Süre alamayacaksam alternatif seçenekleri değerlendirmek istediğimi söyledim. Çünkü oynamak istiyordum. Galatasaray yönetimi de bu kararıma saygı duydu. Hangi kulübe gidersem gideyim gol atmaya devam edeceğim" açıklamalarında bulundu.

YORUM YAZ