MENÜ

Karagümrük'te Andrea Pirlo dönemi bitti! İşte yerine gelecek dünyaca ünlü isim...

Süper Lig ekip ekiplerinden Fatih Karagümrük, İtalyan teknik adam Andrea Pirlo ile yolları ayırma kararı aldı. Yapılan resmi açıklama sonrasında Fanatik'in edindiği özel bilgiye göre İstanbul temsilcisi yeni bir İtalyan teknik adamla görüşmelere başladı.

Karagümrük'te Andrea Pirlo dönemi bitti! İşte yerine gelecek dünyaca ünlü isim...

Süper Lig'de bu sezon ligin en çok gol atan ve gol yiyen takımlarından biri olan Fatih Karagümrük'te  beklenmedik bir ayrılık yaşandı.

Haberin Devamı

İstanbul ekibi ile sezon başında 1 yıllık kontrat yapan Andrea Pirlo'nun adı Şenol Güneş'ten önce Beşiktaş ile anılmış, son dönemde ise Trabzonspor'un başkanı Ertuğrul Doğan ile görüşmüş ama anlaşma sağlanamamıştı.

İŞTE BONSERVİS BEDELİ

İtalyan teknik adam geçtiğimiz gün oynanan Trabzonspor maçının ardından "Hala maçlara odaklıyım. Bunları en iyi şekilde bitirip geleceğimle ilgili kararı vereceğim" açıklamasında bulunmuştu. Fatih Karagümrük, İtalyan teknik adam Andrea Pirlo ile yollarını ayırdı. 

Karagümrükte Andrea Pirlo dönemi bitti İşte yerine gelecek dünyaca ünlü isim...

KARAGÜMRÜK RESMEN AÇIKLADI

İstanbul ekibi, Pirlo ile yolların ayrıldığını da resmen açıkladı. Karagümrük'ten yapılan açıklama şöyle;

Sayın Andrea Pirlo ve teknik ekibi ile önümüzdeki sene devam edemeyeceğimiz gerekçesiyle kendisine ve ekibine geleceklerini planlamaları için sezon sonuna kadar izin verdik. Kulübümüz bu süreci en etkili şekilde kullanarak, öncelikle kalan üç maçını da kazanmak için çalışacak ve ayni zamanda yeni sezon için en doğru planlamayı yapacaktır. Andrea ile geçirdiğimiz bir sezondan dolayı çok mutlu olduğumuzu belirtir ve kulübümüze kattıklarından dolayı teşekkür eder, gelecekte ona ve ekibine başarılar dileriz.

Haberin Devamı

KALAN MAÇLAR ERDEM'E TESLİM
Süper Lig temsilcisi Fatih Karagümrük, sezonun kalan bölümünde takımın başında Alparslan Erdem'in olacağını açıkladı.

Fatih Karagümrük'ün başında 31 maça çıkan Andrea Pirlo, 9 galibiyet, 11 beraberlik ve 11 mağlubiyet aldı. 44 yaşındaki teknik adam, Türkiye Kupası'nda ise 3 maçta 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet yaşadı.

Karagümrükte Andrea Pirlo dönemi bitti İşte yerine gelecek dünyaca ünlü isim...

YERİNE İNZGAHİ GELİYOR

Fanatik editörü Yakup Çınar'ın edindiği bilgiye göre; Fatih Karagümrük'ün Pirlo'nun ayrılığının ardından takımın başına yine bir İtalyan teknik adam getirmesi kesin gözüyle bakılıyor. Karagümrük'en yeni sezonda takımın başına Filippo Inzaghi'yi getirmesi bekleniyor. Taraflar arasında anlaşma sağlandı. İstanbul ekibi, bir diğer İtalyan teknik adam Gattuso ile de görüşmede bulundu ancak tercihini Filippo İnzaghi'den yana kullandı.

MBAYE DIAGNE'DEN TEPKİ
Andre Pirlo yönetiminde bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Diagne'den ayrılık sonrası ilk yorum geldi. Karagümrük'ün resmi sosyal medya hesabından yapılan ayrılık duyurusuna Diagne, üzgün emojiler ekledi. İşte Diagne'nin paylaşımı;

Haberin Devamı

Karagümrükte Andrea Pirlo dönemi bitti İşte yerine gelecek dünyaca ünlü isim...

FİLİPPO İNZGAHİ TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİ

Futbolculuk döneminde Milan ile Avrupa futboluna damga vuran İtalyan futbolcu, teknik direktörlük kariyerine Milan u17 takımını çalıştırarak başladı. 1 sene sonra U19'un başına  geçen İnzaghi, 2014 yılında ise efsanesi olduğu Milan'ın başına geçti. Milan'ın başında 40 maça çıkan İtalyan teknik adam 1.38 puan ortalaması tutturdu ve ligi 10. sırada bitirdi. Başarısız geçen Milan deneyiminin ardından İnzaghi, Serie C ekiplerinden Venezia'nın başına geçti.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'YLE YARIŞIYOR

Venezia'yı şampiyon yapan İtalyan teknik adam 95 maça çıkarken 1.83 puan ortalaması tutturdu. İtalyan hoca daha sonra Serie A 'da Bologna'yı çalıştırdıktan sonra Serie B takımlarından Benevento'nun başına geçti ve burada şampiyon olarak takımı Serie A'ya çıkardı. İnzaghi ardından Brescia ile yola devam etti. İtalyan teknik adam son olarak Reggina ile Serie B'de 7. olarak ligi tamamladı.

Haberin Devamı
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

 Karagümrükte Andrea Pirlo dönemi bitti İşte yerine gelecek dünyaca ünlü isim...

YORUM YAZ