MENÜ

Karagümrük'te Andrea Pirlo, Aaron Ramsey'i istiyor

Teknik direktörlük görevine İtalyan futbolunun efsane ismi Andrea Pirlo'yu getiren Fatih Karagümrük transferde de büyük hamleler yapmaya hazırlanıyor. Süper Lig ekibinin bonservisi Juventus'ta bulunan Galli orta saha Aaron Ramsey ile ilgilendiği iddia edildi.

Karagümrük'te Andrea Pirlo, Aaron Ramsey'i istiyor

Teknik direktörlük görevine İtalyan futbolunun efsane ismi Andrea Pirlo'yu getiren Fatih Karagümrük transferde de büyük hamleler yapmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Daily Record'da yer alan habere göre Andrea Pirlo, Juventus'ta birlikte çalıştığı Galli orta saha Aaron Ramsey'i kadrosunda görmek istiyor.

Cardiff City de devrede

Geçen sezonun ikinci yarısını Rangers'ta kiralık olarak geçiren Ramsey'nin kiralık olarak Karagümrük'e transfer olabileceği belirtilirken, Cardiff City'nin de oyuncuyla yakından ilgilendiği iddia edildi.

Pirlo'nun sözleri

Haberin detaylarında Pirlo'nun Karagümrük'ün başına geçmesi sonrası dile getirdiği "Şanslıydım çünkü önemli kulüplerde oynadım ve umarım bağlantılarımı, bazı oyuncuları buraya getirmek için kullanabilirim." sözlerine atıfta bulunarak, İtalyan teknik adamın yıldız futbolcunun performansını geliştirebileceğinin altı çizildi.

Haberin Devamı

Rangers'taki kiralık döneminde sakatlığı nedeniyle yalnuıcza 5 lig maçına çıkabilen 31 yaşındaki orta saha, İskoç ekibinin UEFA Avrupa Ligi finalinde son penaltı atışını kaçırmıştı.

YORUM YAZ