MENÜ

Fatih Karagümrük'te Galatasaray maçı öncesi kaleci belirsizliği

Deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Fatih Karagümrük'te kaleci belirsizliği yaşanıyor. Teknik Direktör Andrea Pirlo kararını maç saatinde verecek. İşte detaylar...

Fatih Karagümrük'te Galatasaray maçı öncesi kaleci belirsizliği

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk edecek. Saat 20:30'da başlayacak olan mücadeleyi Hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını ise Erdem Bayık ve Esat Sancaktar yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Murat Erdoğan.

Haberin Devamı

Karşılaşma öncesi, Galatasaray 69 puanla birinci sırada yer alırken, 40 puanı bulunan Fatih Karagümrük ise sekizinci sırada bulunuyor.

GALATASARAY'DA ICARDI ŞÜPHESİ

Sarı - kırmızılılar ligde son olarak deplasmanda Alanyaspor ile karşılaştı. Galatasaray'ın 4-1 kazandığı mücadelenin devre arasında Arjantinli yıldız oyundan alındı.

Fatih Karagümrükte Galatasaray maçı öncesi kaleci belirsizliği

Yapılan açıklamaya göre, baldırında ağrı hisseden yıldız oyuncu tedbir amaçlı ikinci yarıya çıkmadı. Tedavisine devam edilen Icardi'nin Fatih Karagümrük karşısında oynama ihtimalinin düşük olduğu öğrenildi.

GOMIS YA DA ZANIOLO

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un ileri uçta kime görev vereceği merak edilirken bu forma için iki aday var. Bunlardan biri sarı - kırmızılıların yedek golcüsü Bafetimbi Gomis ve devre arasında transfer edilen Nicolo Zaniolo...

Haberin Devamı

Fatih Karagümrükte Galatasaray maçı öncesi kaleci belirsizliği

Bu sezon 21 maçta sekiz kez gol atmayı başaran Gomis'in, İtalyan yıldızdan bir adım önde olduğu öğrenildi. Başarılı teknik adam kararını maç saatinde verecek.

FATİH KARAGÜMRÜK'TE KALECİ BELİRSİZLİĞİ

Fatih Karagümrük ligde sonra olarak, Ümraniyespor'u 4-2 ile geçti. Sakatlığı bulunan kaleci Batuhan Şen'in forma giymediği karşılaşmada kaleci Emiliano Viviano gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.

Teknik Direktrö Andrea Pirlo'nun kalede hangi isme görev vereceği belirsizliğini korurken, Batuhan Şen'in maça yetiştirilmeye çalışıldığı öğrendildi.

KALEDE CEM KABLAN OLABİLİR

Batuhan Şen'in maça yetişememesi durumda kale Temmuz 2019'da Trabzonspor'dan bedelsiz olarak transfer edilen kaleci Muzaffer Cem Kablan'a emanet edilecek.

Fatih Karagümrükte Galatasaray maçı öncesi kaleci belirsizliği

23 yaşındaki file bekçisi bu sezon A Takım'da forma giyme şansı bulamazken, rezerv takımda ise üç kez forma giydi. Kablan bu üç maçta kalesini bir kez gole kapattı.

Futbola Trabzonspor altyapısında başlayan 23 yaşındaki kaleci 2019 yılına kadar bordo-mavililerde kalmıştı.

Fatih Karagümrükte Galatasaray maçı öncesi kaleci belirsizliği

YORUM YAZ