MENÜ

Fatih Karagümrük, Shota Arveladze'yle puansız başladı!

Galatasaray deplasmanına yeni teknik direktörü Shota Arveladze’yle çıkan Karagümrük, Nef Stadı’ndan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Üst üste ikinci maçında da yenilen İstanbul temsilcisi, 16 maç sonunda 17 puanda kaldı.

Fatih Karagümrük, Shota Arveladze'yle puansız başladı!

Süper Lig’in 15’inci haftasında Antalyaspor mağlubiyeti sonrasında teknik direktör Alparslan Erdem ile yollarını ayıran Fatih Karagümrük, geçtiğimiz hafta takımın başına Shota Arveladze’yi getirmişti. 50 yaşındaki teknik adam, ligin 16’ncı haftasının ertelenmesi ile birlikte ilk kez 17’nci hafta oynanan Galatasaray karışılaşmasıyla ilk kez takımının başında resmi bir maça çıktı. Yeni takımıyla ilk maçına çıkan Gürcü teknik adam, daha önce Türkiye’de Kayserispor, Kasımpaşa ve Trabzonspor’u çalıştırmıştı.

Haberin Devamı

Sıradaki rakip Gaziantep

Yeni teknik direktörüyle zorlu Galatasaray deplasmanına çıkan Karagümrük, Cim Bom’a 41. dakikada Kerem Aktürkoğlu’nun attığı golle kaybetti. Shota’nın öğrencileri, Süper Lig’de 16 maçın sonunda 17 puanda kalarak sıralamada 14. konumda yer aldı. Karagümrük, Süper Lig’de bir sonraki maçını cumartesi günü sahasında Gaziantep’le oynayacak.

Eksikler hissedildi

Fatih Karagümrük, Galatasaray karşısına 2 sakat ve 3 kart cezalısı olmak üzere toplamda 5 eksikle çıktı. Ligin 15’inci haftasında oynanan Antalyaspor karşılaşmasında forma giyen file bekçisi Dituro ile Sturaro, Galatasaray mücadelesinde sakatlıkları sebebiyle forma giymedi. Öte yandan Ceccherini, Shukurov ve Güven Yalçın ise sarı kart cezalısı olduğu gerekçesiyle mücadelede forma giyemeyen isimler oldu. Bu isimlerin yokluğu, dünkü maçta hissedildi.

Haberin Devamı

Fatih Karagümrük, Shota Arveladzeyle puansız başladı

Feghouli, Cim Bom'a karşı

Fatih Karagümrük’te Sofiane Feghouli, Galatasaray maçıyla birlikte eski takımına karşı ilk kez forma giydi. 33 yaşındaki Cezayirli futbolcu, 2022-2023 sezonu başında Galatasaray ile olan sözleşmesi bitmiş ve serbest kalmıştı. Bir süre takım bulamayan Feghouli, Fatih Karagümrük ile 1.5 yıllığına sözleşme imzalamıştı. Ara transfer döneminin ardından Fatih Karagümrük formasını giyebilen tecrübeli oyuncu, bu sezon Süper Lig’in 17’nci haftasında oynanan Galatasaray mücadelesiyle eski takımına karşı görev yaptı. 5 sezon Galatasaray forması giyen Sofiane Feghouli, 162 karşılaşmada oynadı.

Fatih Karagümrük, Shota Arveladzeyle puansız başladı

YORUM YAZ