MENÜ

Fatih Karagümrük kötü gidişata son veremedi!

Düşme korkusunu derinden hisseden Fatih Karagümrük, dış sahada yine kaybetti. Ligde 20 Ağustos’ta Başakşehir’i devirdikten sonra çıktığı 14 deplasmanda 11 yenilgi ve 3 beraberlik alan İstanbul ekibi, son 9 haftaya büyük stres altında giriyor.

Fatih Karagümrük kötü gidişata son veremedi!

Evinde çıktığı son 5 lig maçında 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde eden Fatih Karagümrük, deplasmanda ise bir türlü kazanamıyor... Şota Arveladze’nin çalıştırdığı İstanbul ekibi, Trabzonspor karşısında da kötü gidişata son veremedi. Ligde bu sezon sadece ilk deplasman maçında Başakşehir’i 2-0’lık skorla mağlup eden Karagümrük, sonrasında çıktığı 14 dış saha mücadelesinde 11 yenilgi ve 3 berebarlik aldı. 29 puanda kalan ve düşme korkusunu artık daha da derinden hissetmeye başlayan Karagümrük için ligde kalan 9 haftalık periyot ciddi şekilde stresli geçecek gibi gözüküyor.

Haberin Devamı

Son olarak da teknik direktör Şota, maç sonunda görevini bıraktığını duyurdu. ‘Yapmak zorundayım’ Tecrübeli çalıştırıcı, aldığı kararla ilgili olarak, “Bu kadrodan daha fazla beklenti var. Benim için de beklentiler az oldu. Oyuncular da cevap verebilirdi. Sevdiğim bir kulüp. Görevi bırakıyorum. Kalan 9 maçta çok zor dönem var. Bir değişik hava gelmesi lazım. Üzgünüm. Beklemediğim bir gün oldu. bunu yapmak zorundayım” ifadelerini kullandı.

Haftaya rakip Konyaspor

Önümüzdeki hafta direkt rakibi Konyaspor’u konuk edecek olan Karagümrük, milli aranın ardından sırasıyla Sivasspor ve Fenerbahçe maçlarına çıkacak. İstanbul ekibinin kalan 9 lig karşılaşmasının 5’i ise iç sahada.

YORUM YAZ