MENÜ

Fatih Karagümrük cephesinden Galatasaray mesajı

Fatih Karagümrük Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Ali Bahar, Galatasaray ile eşleşmelerinin ardından Ziraat Türkiye Kupası kurasını değerlendirdi

Fatih Karagümrük cephesinden Galatasaray mesajı

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final kura çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı. Fatih Karagümrük, çeyrek finalde Galatasaray ile eşleşti. Kura çekimi sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fatih Karagümrük Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Ali Bahar, “Fatih Karagümrük olarak her iki kulvarda da mücadeleye devam edeceğiz. Çünkü mücadeleyi bırakmayan ve inanan insanların olduğu yerde başarı kaçınılmazdır. Türkiye Kupası’nda Galatasaray ile eşleştik. Kupayı kazanmak istiyorsanız, Galatasaray’ı da yeneceksiniz. Karagümrük olarak ligde ve kupada elimizden gelenin en iyisini yaparak inancımız ve mücadelemizle yolun sonuna kadar yürüyeceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı

"RAKİP AYIRT ETMİYORUZ"

Galatasaray ile ligde oynanan müsabakanın hatırlatılması üzerine Bahar, “Biz rakip ayırt etmiyoruz. Bu armanın olduğu yerde mücadele sonuna kadar sürer. Biz maç maç giderek hareket ediyoruz. Lig maçıysa 3 puanı, kupa maçıysa turu geçmeyi hedefleyerek sahaya çıkıyoruz. Galatasaray ile Süper Lig’de oynadığımız maçta ofsayt sebebiyle verilmeyen gol ile kaybettik. Umarım bu maçta öyle olmaz ve turu geçen taraf biz oluruz” şeklinde konuştu.

YORUM YAZ