MENÜ

Andrea Pirlo'nun yeni adresi belli oldu! Görüşmeler başladı

Spor Toto Süper Lig'de sezon bitmeden Fatih Karagümrük'ten ayrılan Andrea Pirlo'nun yeni adresi belli oldu.

Andrea Pirlo'nun yeni adresi belli oldu! Görüşmeler başladı

Süper Lig'de sezon bitmeden Karagümrük'ten ayrılan Andrea Pirlo, yeni takımının başına geçmek için hazırlıklarını tamamlamak üzere...

Haberin Devamı

Fatih Karagümrük, geçtiğimiz sezonki hocası Pilo'ya şu şekilde veda etmişti:

“Sayın Andrea Pirlo ve teknik ekibi ile önümüzdeki sene devam edemeyeceğimiz gerekçesiyle kendisine ve ekibine geleceklerini planlamaları için sezon sonuna kadar izin verdik.

Kulübümüz bu süresi en etkili şekilde kullanarak, öncelikle kalan üç maçını da kazanmak için çalışacak ve aynı zamanda yeni sezon için en doğru planlamayı yapacaktır.

Andrea ile geçirdiğimiz bir sezondan dolayı çok mutlu olduğumuzu belirtir ve kulübümüze kattıklarından dolayı teşekkür eder, gelecekte ona ve ekibine başarılar dileriz.”

Andrea Pirlonun yeni adresi belli oldu Görüşmeler başladı

34 maçta 1.29 puan ortalaması

Sezon başında Karagümrük’te göreve gelen 44 yaşındaki Pirlo, 34 maçta 1.29 maç başına puan ortalaması yakaladı. Ligde oynadığı 33 maçta 44 puan toplayabilen İstanbul ekibi, 9. sırada yer alıyor. Karagümrük, bu sezon kalan üç maçını Kayserispor, Konyaspor ve Kasımpaşa’ya karşı oynayacak.

Haberin Devamı

DEV TAKIMI DA ÇALIŞTIRDI

44 yaşındaki teknik adam Andrea Pirlo, Karagümrük'le geçen sezon çıktığı 31 lig maçında 9 galibiyet 11 beraberlik ve 11 mağlubiyet almıştı. İtalyan teknik adam daha önce Serie A'da formasını giydiği Juventus'un hocalığını yapmış ancak beklentilerin altında kalmıştı.

Andrea Pirlonun yeni adresi belli oldu Görüşmeler başladı

LECCE TEMASLARA BAŞLADI

İtalyan basını, Serie A ekiplerinden Lecce'nin Andrea Pirlo'yu takımın başına getirme hazırlıkları yaptığını sayfalarına taşıdı.

Haberde, Lecce'nin Teknik heyet sorumlusu Pantaleo Corvino'nun Pirlo'nun menajeri Tullio Tinti ile bir araya gelerek görüşme gerçekleştirdiği ifade edildi. Lecce'nin Pirlo dışında diğer iki adayının ise Roberto D'Aversa ve Marco Giampaolo olduğu da ifade edildi.

Andrea Pirlonun yeni adresi belli oldu Görüşmeler başladı

 

YORUM YAZ