MENÜ

Andrea Pirlo Türk yıldızı istiyor!

İtalya Ligi takımlarından Andrea Pirlo'nun çalıştırdığı Sampdoria, Fatih Karagümrük'ten eski oyuncusunu transfer etmek istiyor.

Andrea Pirlo Türk yıldızı istiyor!

Geçtiğimiz sezon Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ü çalıştıran ve sezonun bitmesiyle görevinden ayrılan Andrea Pirlo, İtalya Serie B kulüplerinden Sampdoria ile anlaşmaya varmıştı.

Haberin Devamı

Sampdoria, Rayyan Baniya'nın peşinde

İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre; Sampdoria kulübü, Süper Lig'de Fatih Karagümrük forması giyen Rayyan Baniya'yı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Görüşmeler başladı

Haberde, İtalyan kulübünün 24 yaşındaki oyuncunun transferi için İstanbul temsilcisiyle görüşmelere başladığı belirtildi.

Andrea Pirlo Türk yıldızı istiyor

Baniya için 3 milyon Euro'luk teklif geldi

Bilindiği üzere, daha önce İtalya Serie A Ligi'nden Rayyan Baniya için yaklaşık 3 milyon Euro'luk bir teklif gelmiş ancak bu teklif kabul edilmemişti.

Geçen sezonki performansı

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden başarılı savunma oyuncusu geçen sezon forma giydiği 29 maçta 2 gol kaydetti.

Öte yandan Sampdoria kulübü, geçen sezon Fatih Karagümrük'te forma giyen tecrübeli oyuncu Fabio Borini'yi de kadrosuna katmıştı.

Haberin Devamı

Andrea Pirlo Türk yıldızı istiyor

YORUM YAZ