MENÜ

Fatih Karagümrük kalecisi Aykut Özer, FANATİK'e özel açıklamalarda bulundu!

Süper Lig'in yeni takımlarından Fatih Karagümrük'ün kalecisi Aykut Özer, FANATİK'e özel açıklamalarda bulundu. , Aykut Özer, Adana Demirspor maçında Erkan Zengin'in frikiğini nasıl kurtardığını editörümüz Necati Albayrak'a anlattı.

TFF 1. Lig play-off müsabakaları sonucunda Süper Lig’e yükselerek büyük bir başarıya imza atan Fatih Karagümrük'ün 27 yaşındaki kalecisi Aykut Özer, gazetemiz editörü Necati Albayrak'ın sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Play-off yarı finalinde eşleştiği Akhisarspor’u 3-3 biten ilk maçın rövanşında deplasmanda 1-0 yenerek geçen ve finalde Adana Demirspor'un rakip olan Fatih Karagümrük'te kaleci Aykut Özer, Erkan Zengin'in frikik pozisyonu hakkında açıklamalarda bulundu.

Aykut Özer, '' O an gerçekten çok kritik bir andı. Hatta maçın kader anı da denilebilir. Çünkü Erkan abinin frikiklere çok iyi vurduğunu herkes biliyor. O yüzden orada takım arkadaşlarıma barajı kurdurduğumda direğe de birisinin koşması gerektiğini söyledim. İyi organize ettik. Çok iyi konsantre oldum. Sonradan maçın özetini izlediğimde nasıl bir kurtarış yaptığımın farkına vardım. Sevdiklerimin dualarıyla bana yardımcı olduklarına inanıyorum.'' ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ