MENÜ

Fatih Karagümrük - Fenerbahçe maçı sonrası: Fenerbahçe ezber bozdu!

Fatih Karagümrük - Fenerbahçe maçında kazanan 2-1'lik skorla Fenerbahçe oldu. Sarı-lacivertliler aldığı galibiyetle puanını 51 yaptı. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında yazarımız Erman Özgür, Fatih Karagümrük - Fenerbahçe maçını yorumladı. Fatih Karagümrük - Fenerbahçe maçının ilk yarısıyla ikinci yarısı arasında gece-gündüz kadar fark olduğunu söyleyen Erman Özgür, "Tamamen Karagümrük'ün kontrolünde oynanan bir ikinci yarı. Sürekli aradı, golü buldu ve kaleci Altay'ı bir türlü geçemedi. Maçın adamı bence kaleci Altay." dedi.

Fenerbahçe haberi... Süper Lig'in 25. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Fatih Karagümrük - Fenerbahçe karşılaşması oynandı. Mücadele 2-1 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle tamamlandı.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında yazarımız Erman Özgür, Fatih Karagümrük - Fenerbahçe maçını yorumladı.

Fenerbahçe'nin sezonun genelinde aldığı eleştiriler üzerinden biraz ezber bozduğunu söyleyen Erman Özgür, "Maçlara kötü başlayan Fenerbahçe, Mesut Özil ve Sosa'nın aynı anda sahada oluşuyla pas trafiğini eline aldı. Maçın ikinci yarısında görüntü tersine döndü. Başakşehir maçının yorgunluğu var." dedi.

Haberin Devamı

Mesut Özil'in ilk 11'de başlayarak 80 dakika sahada kalmasıyla ilgili konuşan Erman Özgür, "Henüz 50-60 dakikalık performansı olmamasına rağmen üzerinde ısrar edilip bu performansa ulaşmasını bekliyorlar. Gayet de doğru bir yaklaşım. Kendisine güçlenmesi konusunda sabretmek lazım" dedi.

Fatih Karagümrük - Fenerbahçe maçının ilk yarısıyla ikinci yarısı arasında gece-gündüz kadar fark olduğunu söyleyen Erman Özgür, "Tamamen Karagümrük'ün kontrolünde oynanan bir ikinci yarı. Sürekli aradı, golü buldu ve kaleci Altay'ı bir türlü geçemedi. Maçın adamı bence kaleci Altay." dedi.

YORUM YAZ