MENÜ

Fatih Karagümrük - Adana Demirspor Play Off finali ne zaman?

Süper Lig’e yükselecek 3. ve son ekibin belli olacağı TFF 1. Lig play-off finalinde Adana Demirspor ile Fatih Karagümrük karşılaşacak. Peki, Fatih Karagümrük - Adana Demirspor Play Off finali ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Fatih Karagümrük - Adana Demirspor Play Off finali ne zaman?

TFF 1. Lig’i ilk 2 sırada bitiren Hatayspor ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un ardından Süper Lig’e yükselecek 3. ekibin belli olacağı play-off mücadelesinde rakiplerini saf dışı bırakan Adana Demirspor ile Fatih Karagümrük adını finale yazdırdı.

Haberin Devamı

Ligi 3. sırada bitiren Adana Demirspor, ilk maçta deplasmanda golsüz berabere kaldığı Bursaspor’u Adana’da 4-1’lik skorla geçti. Fatih Karagümrük ise ilk maçta 3-3 berabere kaldığı Akhisarspor’u deplasmanda 1-0 yenerek yoluna devam etti.

Fatih Karagümrük - Adana Demirspor Play Off finali ne zaman?

Adana Demirspor ile Fatih Karagümrük Süper Lig’e yükselme maçında 30 Temmuz Perşembe günü karşılaşacak. Maç saati henüz belli değil. beIN Sports ekranlarından naklen yayınlanacak mücadelenin canlı skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

YORUM YAZ