MENÜ

Fatih Çardak: Bu maçın telafisini yapmaya çalışacağız

TFF 1. Lig’de konuk ettiği Osmanlıspor’a 2-0 mağlup olan Boluspor’un yardımcı antrenörü Fatih Çardak, "Bu maçın telafisini yapmaya çalışacağız." dedi.

Fatih Çardak: Bu maçın telafisini yapmaya çalışacağız

TFF 1. Lig’de konuk ettiği Osmanlıspor’a 2-0 mağlup olan Boluspor’un yardımcı antrenörü Fatih Çardak, "Bu maçın telafisini yapmaya çalışacağız." dedi. Çardak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Boluspor camiası adına talihsizliklerin ve tatsızlıkların devam ettiği bir sezon yaşadıklarını belirtti.

Haberin Devamı

Devre arası kampında, çok güzel çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Çardak, "Bu maçta beklentilerimiz çok fazlaydı. Takıma yeni katılan oyuncularla beraber lige güçlü bir şekilde başlamak tek arzumuzdu. Maalesef bunu gerçekleştiremedik. Oyuncularımızın adaptasyon sıkıntısı oldu." şeklinde konuştu.

Çardak, futbolun yüzde 50 şans ve yüzde 50 yetenek işi olduğuna işaret ederek, "Bizim açımızdan şansızlık hala devam etmekte. Biz güçlü insanlarız, güçlü bir ekibiz. Yeni katılan arkadaşlarımızla beraber bu maçı unutup önümüzdeki Adana Demirspor maçına çok yüksek bir enerji ve konsantrasyonla hazırlanacağız. Bu maçın telafisini yapmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ