MENÜ

Fatih Altaylı'dan 2024 tanıtım filmi hakkında: Sonunda pirzola yaparlar!

Türkiye'nin EURO 2024 tanıtımında Nusret Gökçe'nin yer alması tartışmalara neden olurken bir tepki de Fatih Altaylı'dan geldi...

2024 Avrupa Şampiyonasında ev sahibi ülkeyi belirleyecek tören İsviçre'nin Nyon kentinde düzenlendi. Türkiye ve Almanya 2024 yılındaki futbol şölenine ev sahipliği yapmak için yarışırken UEFA tercihini Almanya'dan yana kulandı. Sonucun açıklanmasının sonrasında UEFA'nın kararı kadar tartışılan bir diğer husus ünlü et restaurantlarının sahibi Nusret Gökçe oldu.

Haberin Devamı

UEFA kazananı açıklamadan önce aday ülkelerin tanıtım videosu gösterildi. Türkiye'nin tanıtım videosunda Nesret Gökçe de yer aldı.

'Tuz serpme' hareketiyle tüm dünyada tanınır hale gelen Gökçe, bu kez et yerine futbol topunu tuzladı. Ancak Türkiye Futbol Federasyonu bu tercihle eleştiri oklarının hedefi oldu.

Fatih Altaylı:Sonunda bizi pirzola yaparlar!

Gazeteci Fatih Altaylı, tanıtım videosu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Altaylı, "Bu film bir spor ülkesi filmi değil, Arap ülkelerinde yayınlanacak turizm filmi olur. Eğer böyle dana pirzola konulursa sonunda bizi pirzola yaparlar" dedi!

YORUM YAZ