MENÜ

Fatih Altaylı ateş püskürdü: Bu güç değil, yüzsüzlüktür!

Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Hakemleri cezalandırmak kamuoyu önünde olmaz" demişti. Süper Lig'de mücadele eden iddialara göre 17 kulübün de hakemler hakkında Fikret Orman'ın açıklamasına benzer bir bildiriye imza attığı ifade edilmişti. Bloomberg HT'de yayınlanan 'Spor Saati' programında konuşan Fatih Altaylı, bildiriye imza atarak hakemler hakkında eleştiri yapan kulüpleri sert dille eleştirdi.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü ve Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Hakemleri cezalandırmak kamuoyu önünde olmaz" demişti.

Haberin Devamı

Süper Lig'de mücadele eden iddialara göre 17 kulübün de hakemler hakkında Fikret Orman'ın açıklamasına benzer bir bildiriye imza attığı ifade edilmişti.

Bloomberg HT'de yayınlanan 'Spor Saati' programında konuşan Fatih Altaylı, bildiriye imza atarak hakemler hakkında eleştiri yapan kulüpleri sert dille eleştirdi.

Kulüpler Birliği'nin geçtiğimiz günlerde hakemler hakkında yaptığı açıklamaya imza atan hem de hakemleri eleştiren kulüp yöneticilerini sert sözlerle eleştirdi. Fatih Altaylı, "O gün o bildiriyi servis edenlerin bugün konuşmaya ne hakları var? Hangi yüzle, hangi haysiyetle, hangi onurla konuşuyorlar? Bu güç meselesi değil, bu yüz meselesi nereden buluyorlar bu yüzü? Hakemler hakkında konuşmak ayıptır diyeceksin, aradan 3-4 hafta geçecek hakemler hakkında demediğini bırakmayacaksın. Bu güçlülük değildir, bu yüzsüzlüktür." dedi.

YORUM YAZ