MENÜ

Farmar turp gibi

Beko Basketbol Lig ekiplerinden Anadolu Efes'in yeni transferi Jordan Farmar sağlık kontrolünden geçti.

Farmar turp gibi


Kulüp doktoru Erşan Ateş gözetiminde Anadolu Sağlık Merkezi’nde yapılan kontrollerde ABD’li oyuncuda herhangi bir olumsuz bulguya rastlanmadığı bildirildi.

Lacivert-beyazlı ekibe geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Farmar, "Anadolu Efes bana güvendi. Bu teklif benim için harika bir fırsattı. Bana güvendiler ve takımın lideri olmamı istediler. Burada daha çok oynayabilmek ve kendimi geliştirmek istiyorum. Sonuçta 25 yaşındayım ve hala oyunumda geliştirebileceğim yönler olduğunu düşünüyorum" dedi.

Los Angeles Lakers ve New Jersey Nets’ten takım arkadaşı Sasha Vujacic ile tekrar bir araya geldiği için de mutluluk duyduğunu dile getiren ABD’li oyuncu, şunları kaydetti:
"O benim çok yakın bir dostum. Aynı zamanda birbirimizin oyununu iyi biliyor ve sahada birbirimizi çok iyi tamamlıyoruz. Bu kesinlikle takıma yardımcı olacaktır. Yeniden onunla oynayacağım için çok heyecanlıyım. Anadolu Efes’teki hedefimiz Avrupa Ligi’nde ve Türkiye’de şampiyonluklar kazanmak. Bunu yapacağımızdan eminim. İstanbul’a daha önce de gelmiştim, bu büyük şehirden çok etkilendim. Bir an önce sezonun start almasını istiyorum. Sahaya çıkıp taraftarımızı mutlu etmek ve başarılar kazanmak için zamanın çabuk geçmesini istiyorum. İnanıyorum ki büyük başarılara imza atacağız."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ