MENÜ

Fark 4!

Eskişehir'i 3-0'la deviren Aslan, ligde üst üste çıktığı 7. iç saha maçından da galip ayrıldı. Bu sonuç sonrası zirveye bir adım daha yaklaşan Aslan, lider Fenerbahçe'yle puan farkını 4'e indirdi. Futbolcular ise Arena'daki derbiyi düşünüp, “Fark 4 değil, 1” diyor!

Fark 4!

İtalyan teknik adam Roberto Mancini önderliğinde şampiyonluk parolasıyla yoluna devam eden Galatasaray, liderlik yürüyüşünde önemli bir üç puanı daha hanesine yazdırdı. Süper Lig’de 20. hafta mücadelesinde TT Arena’da Eskişehirspor’u ağırlayan Sarı-Kırmızılılar, rakibini 3-0’lık sonuçla devirmeyi başardı. Burak Yılmaz, Aurelien Chedjou ve Umut Bulut’un attığı gollerle sahadan galip ayrılan Aslan, ligdeki puanını da 40’a yükseltti ve lider Fenerbahçe’yle olan puan farkını maç fazlasıyla 4’e indirmeyi başardı. Süper Lig’de evinde çıktığı son 9 karşılaşmada da bileği bükülmeyen Sarı-Kırmızılılar, evinde oynadığı 7 maçtan da taraftarı önünde galip geldi. Arena’da oynanan bu mücadelelerde rakip fileleri 23 kez sarsan Galatasaray, kalesinde ise sadece 7 gol gördü.

Sivas-Fener maçı bekleniyor

Ligdeki seriyle rahat bir nefes alan Galatasaray’da, futbolcular bugünkü Sivasspor-Fenerbahçe maçının sonucunu bekliyor. Sarı-Kırmızılı oyuncular, Fener’in puan kaybedeceğine inanıyor. Ancak futbolcuların düşüncesi ise Fenerbahçe bugün kazansa bile, TT Arena’daki derbi nedeniyle aradaki farkın aslında 1 puan olduğu yönünde.

Haberin Devamı
YORUM YAZ