MENÜ

FANATİK'te derbi şöleni

4 şanslı taraftar, müthiş derbinin heyecanını, Migros’un işbirliğiyle FANATİK’te yaşadı. Futbolseverler önce PlayStation ve langırt oynadı. Ardından dünya derbisini FANATİK yazı işleri ve yazarlarıyla birlikte seyretti.

FANATİK'te derbi şöleni

Tüm Türkiye’nin heyecanla ve sonucunu merakla beklediği Fenerbahçe- Galatasaray yine nefes kesti. FANATİK’in Twitter hesabı üzerinden yayınlanan duyuru videosunu paylaşanlar arasından seçilen talihliler bu müthiş heyecanı FANATİK’le birlikte yaşadı.

Haberin Devamı

Yusuf Murtazaoğlu, Serhat Ermiş, Murat Duyan ve Mustafa Karaderili, dünya derbisini FANATİK Yazı İşleri ekibi ve yazarlarıyla birlikte izledi. Migros- FANATİK işbirliği ile yapılan organizasyonda gazetemizde ağırladığımız taraftarlar, derbiden önce ilk heyecanı PlayStation ve langırtta yaşadı. Çalışma arkadaşlarımız ve yazarlarımızla oyun oynayıp, sohbet eden taraftarlar saatler 19.00’u gösterdiğinde televizyonun karşısına geçti.

FANATİKte derbi şöleni

Dev derbi, FANATİK’te büyük bir heyecan içerisinde seyredildi. Atılan gollerdeki sevinç görülmeye değerdi. Misafirlerimiz, 90 dakikanın ardından mücadelenin kritiğini de yazarlarımız ve çalışma arkadaşlarımızla sıcağı sıcağına yapma imkanı buldu.

FANATİKte derbi şöleni

YORUM YAZ