MENÜ

FANATİK ÖZEL | Fenerbahçe anıları: Ali Şen, Aziz Yıldırım...

46 yıldır Fenerbahçe Spor Kulübü'nün muhabirliğini yapan gazetemiz muhabiri Yusuf Dursun, tam 13 başkan, 52 hoca ve 130 futbolcuyla tanışma fırsatı buldu. Didi döneminden birçok teknik direktöre, Başkan Ali Şen döneminden Aziz Yıldırım dönemine kadar hiçbir yerde duymadığınız birçok anısını tüm şeffaflığıyla Fanatik TV'ye aktardı.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde 46 yıldır muhabirlik görev yapan gazetemiz muhabiri Yusuf Dursun, Sarı - Lacivertli ekipte tam 13 başkan 52 hoca ve 130 futbolcu gördü. Yusuf Dursun, efsane Fenerbahçe anılarını Fanatik TV'ye aktardı.

Haberin Devamı

TAM 46 YIL OLDU. DIDI ZAMANINDA BAŞLADIM.

Mesleğimde 46 yıl oldu.Gerçekten güzel günler geçirdik. Fenerbahçe’de başladık Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ile devam ettik. 1973 yılında Fenerbahçe’de Didi’nin teknik direktör olmasıyla başladım. Çok gençtim. Ajansta stajyer olarak çalışıyordum. Bu zamana kadar 13 tane başkan gördüm. 52 hoca 130 futbolcu görme fırsatı bulduk. Herkes çok değerli. Gerçekten harika günlerdi. O zamanlar gazetecilik çok farklıydı şimdiyse dijitalleşiyoruz. O zamanlar çok emek verdik.

Didi ile birlikte Fenerbahçe 2 yıl şampiyon oldu daha sonra farklı bir Avrupa yenilgisi ile Fenerbahçe’den ayrılmak zorunda kaldı.13 başkan dedim ama bunların içinde Aziz Yıldırım çok farklı. 20 yıl başkanlık yaptı.

Haberin Devamı

FANATİK ÖZEL | Fenerbahçe anıları: Ali Şen, Aziz Yıldırım...

ALİ ŞEN ÇOK RENKLİ BİR BAŞKANDI. ‘GAZOZ BEY…’

Ali Şen çok renkli bir başkandı. Kulübe büyük hizmetler verdiler. Ali Şen özellikle medyayıda çok seviyordu. Bir gün yönetim kurulu basın toplantısı yapılıyordu bize tabii dışarıda bekliyorduk bir baktım garson elinde gazozla dolaşıyor. Gazoz Bey’i arıyorum diyor. Geldi benim yanıma gazoz bey siz misiniz dedi evet bana gazoz derler dedim. Ali Bey yolladı bu gazozu size dedi. Güzel bir anıydı.

FANATİK ÖZEL | Fenerbahçe anıları: Ali Şen, Aziz Yıldırım...

SENİ ZORLA GÖTÜRMÜYORUZ!

Başkan yine bir gün basın toplantısı yapıyor. O ara Fenerbahçe’nin transfer durumları için devamlı yurt dışına gidiyoruz. O zamaki spor gazetesinde ‘Başkan çok yorulduk bu transferleri bitir artık’’ diye bir yazı yazmıştım. Başkan da basın toplantısında canlı yayında ‘’Yusuf Dursun çok yorulduysan gelme seni zorla götürmüyoruz.’ demişti. Gerçekten Ali Şen, Fenerbahçe için renkli bir başkandı.

1 OY FARKLA AZİZ YILDIRIM DÖNEMİ!

Fenerbahçe’de efsane başkan Aziz Yıldırım, 1998 yılında tek oyla kazanarak göreve başladı. Enteresandı. O gün ben de oradaydım. Oylar 2 defa sayıldı. Herkes ne olacak şimdi diye sorguladı ama ikinci sayımda da Aziz Yıldırım tek oyla Vefa Küçük’ü geçerek başkan oldu. 20 yıl hizmet etti. Hatalar da olmuştur ama kulübe büyük hizmetler verdiğini düşünüyorum.

FANATİK ÖZEL | Fenerbahçe anıları: Ali Şen, Aziz Yıldırım...

DENİZLİSPOR MAÇINDA AZİZ YILDIRIM’IN ÜZÜNTÜSÜ…

Haberin Devamı

Özellile Denizli’de gerçekten çok acı bir maç yaşandı. Bende oradaydım. O Maçtan sonra başkanın üzüntüsünü görünce gerçekten üzülmemek elde değildi. O maçta berabere kalınca şampiyonluğu Galatasaray’a kaptırdılar. Benim başkanla yerim çok ayrı. O beni sever ben de onu severim.

FANATİK ÖZEL

YORUM YAZ