MENÜ

FANATİK EVDE! CORONA VİRÜS'E KARŞI SEN DE EVDE KAL!

Dünya çapında etkisini gösteren yeni tip corona virüs (COVID 2019), Türkiye’de mart ayının başında etkisini göstermeye başladı. İlk kez Çin’in Wuhan kentinde görülen COVID -19 kısa bir sürede tüm dünyaya yayıldı. Yaşlıları ve daha öncesinde tıbbi rahatsızlığı bulunan kişiler için riski daha yüksek olduğu bilinen bu virüse karşı el hijyenini sağlamak ve zorunda kalmadıkça evden çıkmamak çok önemli. Bizlerde FANATİK ailesi olarak yetkililerce yapılan ‘’Evde Kal’’ çağrısına uyuyoruz ve evden çalışıyoruz. Sevdiklerimizi korumanın yolu önce kendini korumaktır. Bu yüzden sen de Evde Kal Türkiye!

İlk kez Çin’in Wuhan kentinde görülen corona virüs, Avrupa’da en çok İtalya’da etkisini gösterirken bu sıralamayı Amerika, İspanya, Almanya ve İran takip ediyor. Daha çok yaşlıları ve öncesinde tıbbi rahatsızlığı olan kişiler için risk oluşturduğu bilinen yeni tip corona virüs (COVID-19) ülkemizde de etkisini göstermeye başladı.

Haberin Devamı

Tüm dünyada spor müsabakalarıdan kültürel faaliyetlere kadar durduran, ülkemizde de gün geçtikçe etkisini arttıran COVID- 19’a karşı kendimizi korumanın en önemli yolu el hijyenini doğru sağlamak, sosyal mesafeyi korumak ve zorunda kalmadıkça evden çıkmamak.

Türkiye’de Mart ayının başında görülen ilk vakadan bu yana corona virüs teşhisi konulan vatandaşlarımızın sayısı 947’ye yükseldi. COVID-19 sebebiyle hayatını kaybedenlerin sayısı 21 oldu. Bu virüsün ülkemizde yayılmasını önlemek ve en kısa sürede normal yaşantımıza dönebilmek için biz de FANATİK ailesi olarak evden çalışıyoruz. Seni de evde durmaya davet ediyoruz. Sevdiklerini korumak ve kendi sağlığın için lütfen zorunda kalmadıkça EVDE KAL TÜRKİYE!

YORUM YAZ