MENÜ

Falcao'dan Yeni Aktivite!

Galatasarayın Kolombiyalı santraforu Radamel Falcao, izolasyon sürecini evinde ailesiyle beraber geçirmeye devam ediyor. Radamel Falcao, mutfağa geçip yemek yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaşırken, "Eşim sayesinde mutfakta uzman olmak" sözleriyle de eşine övgüler yağdırdı. Ve karşınızda şef Falcao...

Galatasaray’ın dünyaca ünlü Kolombiyalı Yıldız Futbolcusu Radamel Falcao, golcülükteki hünerlerini mutfağa taşıdı ve “şef” oldu. Aşçılıkta da en az golcülükteki kadar başarılı olan yıldız forvet, mutfaktaki o anları sosyal medya hesabından paylaştı. “Eşim sayesinde mutfakta uzman olmak” sözleriyle eşine de övgülerde bulunan Falcao’nun bu paylaşımı 1 saati aşmadan 80 bin beğeniye ulaştı.

Haberin Devamı

Radamel Falcao Kimdir?

Eski futbolcu Radamel Garcia'nın oğlu olan Radamel Falcao Garcia Zarate, Kolombiya'nın Santa Marta kentinde 10 Şubat 1986'da dünyaya geldi.

İsmini babasının idolü olan eski Brezilyalı futbolcu Paulo Roberto Falcao'dan alan Kolombiyalı oyuncu, futbol kariyerine ülkesinde Lanceros Boyaca takımında başladı.

Arjantin'in River Plate ekibi tarafından 15 yaşında transfer edilen Falcao, bu takımda gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekti. Güney Amerika'daki transfer piyasasında söz sahibi olan takımlardan Portekiz'in Porto ekibi, 2009 yılında Kolombiyalı futbolcuyu kadrosuna dahil etti.

Porto’dan sonra sırasıyla Atletico Madrid, Monaco, Manchester United, Chelsea ve son olarak Galatasaray’da forma giymiştir.

Haberin Devamı

"El Tigre" (Kaplan) lakaplı Radamel Falcao, kulüp kariyerinde çıktığı 472 müsabakada 279 kez ağları havalandırdı.

River Plate ile bir kez lig şampiyonluğuna ulaşan Falcao, Porto'da bir UEFA Avrupa Ligi, bir lig, 2 Portekiz Kupası ile 2 Portekiz Süper Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Kolombiyalı futbolcu, Atletico Madrid ile de birer UEFA Avrupa Ligi kupası, UEFA Süper Kupa ve İspanya Kral Kupası kaldırdı. Falcao, Monaco'da ise bir kez lig şampiyonluğu gördü.

Golcü futbolcu, Kolombiya A Milli Takımı kariyerinde ise 89 karşılaşmada 34 kez topu filelere gönderdi.

YORUM YAZ