Falcao'dan Galatasaray taraftarına mesaj
08 Aralık 2019, Pazar 12:37Güncelleme Tarihi:
Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao, 67 gün sonra maça çıktı. Aytemiz Alanyaspor maçında 78.dakikada oyuna giren Falcao, kişisel hesabından paylaşımda bulundu. Sakat olduğu dönemde paylaşım yapmaktan çekinen golcü oyuncu, Galatasaray taraftarına mesaj gönderdi.

Radamel Falcao uzun bir aradan sonra Aytemiz Alanyaspor maçının kadrosuna alındı ve 78.dakikada oyuna girdi. Maç sonunda golcü oyuncu Falcao, kişisel hesabından paylaşımda bulundu. Sakat olduğu dönemde paylaşım yapmaktan çekinen golcü oyuncu, Galatasaray taraftarına mesaj gönderdi.
Haberin Devamı ›
Kolombiyalı golcü, sosyal medya hesabı aracılığıyla şunları paylaştı. Falcao, "Sahalara geri dönme şansını verdiği için Tanrı'ya şükürler olsun. Tüm takımın gösterdiği mücadele ve galibiyet nedeniyle çok mutluyum" ifadelerini kullandı.