MENÜ

''Falcao'dan daha fazla golü var''

Sivasspor'da sergilediği performansla takımına önemli katkılar sağlayan Emre Kılınç, gündemi meşgul eden isimler arasında. Fanatik TV'de yayınlanan 'Fanatik Panorama' programında konuşan Fanatik İnternet Koordinatörü Umut Eken, İstatistik Sorumlusu Aslıhan Çil ile birlikte Sivasspor'un genç oyuncularını değerlendirdi. Bir diğer genç oyuncu olan Erdoğan Yeşilyurt'dan söz eden Umut Eken ''Falcao'dan çok golü var, futbol böyle bir şey'' dedi.

Bu sezon performansıyla takımına ciddi katkılarda bulunan Emre Kılınç, birçok Süper Lig takımının gündeminde yer almaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Fanatik TV'de yayınlanan 'Fanatik Panorama' programında konuşan Fanatik İnternet Koordinatörü Umut Eken, İstatistik Sorumlusu Aslıhan Çil ile birlikte Sivasspor'un genç oyuncularını değerlendirdi.

Emre Kılınç'ın sezon sonunda kontratının bittiğini dile getiren Umut Eken, ''Kendisi sezon sonunda Sivasspor ile yollarını ayıracak oyunculardan birisi. Allah sakatlık, kaza bela vermesin'' dedi.

Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldızı Falcao ile Sivasspor'un genç oyuncusu Erdoğan Yeşilyurt'u karşılaştıran Umut Eken, '' Sivasspor 11'de mutlaka orta sahaya yada hücuma takviye yapıyor. Erdoğan Yeşilyurt da sonradan oyuna girenlerden. Falcao'dan çok golü var, futbol böyle bir şey'' dedi.

YORUM YAZ