MENÜ

'Falcao ilk yarıyı kapattı'

Fanatik TV'de yayınlanan Fanatik Sahada programında Galatasaray'ı yakından takip eden muhabirimiz Metin Karabaş, Seçil Menteş'in sorularını yanıtladı. Galatasaray'ın Süper Lig'deki durumunu inceleyen Metin Karabaş, Kolombiyalı oyuncu Radamel Falcao hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ı yakından takip eden muhabirimiz Metin Karabaş, Fanatik TV'de yayınlanan Fanatik Sahada programında Seçil Menteş'in sorularını yanıtladı. Galatasaray'ı gündemine alan Metin Karabaş, programda Kolombiyalı oyuncu Radamel Falcao'ya dair açıklamalara da yer verdi.

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Tuzlaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, dün bir antrenman gerçekleştirdi. Antrenmanda Radamel Falcao'nun görüntülenmesiyle beraber Sarı - Kırmızılı taraftarların aklında 'Falcao ilk yarıya yetişecek mi?' sorusu canlandı.

Antrenmanda Falcao'nun görüntülenmesi hakkında Metin Karabaş, ''Biz sadece antrenman fotoğraflarını gördük. Antrenmanı takip etmedik. Basın mensuplarına kapalıydı. Nerede ne kadar çalıştı bilmiyoruz. Ortada bir fotoğraf var. Kendi halinde bir yerde öyle ısınma hareketleri yapıyor, koşuyor ama kulüpten resmi bir açıklama yapılmadı şudur budur ne kadar tedavi sürecek şeklinde. Biliyorsun en son İspanya’ya gitmeden önce Falcao yine Florya’da antrenmana çıkmıştı hatta Fatih Terim ile yine benzer bir fotoğraf vermişlerdi. Ondan sonra tedavisine İspanya’ya gitti.'' dedi.

Haberin Devamı

Yönetimin Falcao hakkında tutumunu gündemine alan Metin Karabaş, ''Kulüp Falcao işini doğru yönetmiyor. Nasıl transferini doğru yönetmediyse. Falcao'nun geliş dönemini hatırlıyorum, hepimiz hatırlıyoruz. Nasıl olayı yanlış yönettiyse yönetim, bu seferde kulüp bu seferde Falcao’nun sakatlık sürecini anlatmıyor, anlatmak istemiyor. Belli ki bir şeyleri sakınıyorlar. Süreci iyi yönetemedikleri için Falcao’da sürekli gündemde kalıyor. Bu iyi bir şey değil. Sakat bir oyuncu. 25-30 milyonluk bir yatırım, 33 yaşında, herkesin çok şey beklediği, taraftarların mutlulukla izlemek istediği bir Falcao’dan bahsediyoruz. Ama her şey tersine.'' şeklinde açıklamalarda bulundu.

YORUM YAZ