MENÜ

''Falcao geri dönüyor''

Fanatik TV'de yayınlanan Fanatik Sahada programında Galatasaray'ı yakından takip eden muhabirimiz Metin Karabaş, Seçil Menteş'in sorularını yanıtladı

Galatasaray'ı yakından takip eden muhabirimiz Metin Karabaş, Fanatik TV'de yayınlanan Fanatik Sahada programında Galatasaray'ı gündemine aldı.

Haberin Devamı

1 Ekim'deki PSG maçından bu yana takımdan ayrı olan Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao'nun sağlık durumunu gündemine alan Metin Karabaş, ''Şunun altını çizelim, Falcao’nun İstanbul’a dönüyor olması yarınki ya da bir sonraki maçta olabileceği anlamına gelmiyor. Teknik heyetinde sağlık ekibininde bu konuda çok acele etmeyeceğini de biliyorum. Bu kadar bekledik, tamamen iyileşsin. Çünkü bu ciddi bir sakatlık, aşil tendonu sakatlığı. Her an bir kopmayla sonuçlanabilir, bunun futbolda çok örnekleri var. Aşil tendonun da kopması demek ise sezonun tamamen bitmesi anlamına geliyor.'' dedi.

Oyuncunun kariyeri ile alakalı açıklamalarda bulunun Metin Karabaş, ''33 yaşındaki bir oyuncunun da böyle bir sakatlık yaşamış olması Galatasaray’da ki kariyerinin nereye gideceği konusunda bize ipuçlarını veriyor. Konuştuğum kişiler, aldığım istihbarata göre, Falcao’nun artık ligin ikinci yarısı için tam anlamıyla hazır olması bekleniyor. Bugün gelecek kontrollerden geçecek yine resmi açıklamayı bekleyeceğiz ama benim istihbaratım, öngörüm, Falcao’nun artık ligin ikinci yarısında, devre arasındaki kampta artık neler yapabileceğini görecekler. Yine tedavisi devam edecek belki yine İspanya’ya gidecek ama ligin ilk yarı kısmında da çok umutlu olmamak gerekiyor.'' dedi.

YORUM YAZ