MENÜ

Falcao Galatasaray'a veda etti!

Transfer sezonun bitmesine çok az kala La Liga ekibi Rayo Vallecano ile anlaşan Radamel Falcao, sosyal medya hesabından Galatasaray'a veda etti.

Falcao Galatasaray'a veda etti!

Galaatsaray'a transferi büyük olay olan ancak istediği performansı sergileyemeyen Falcao, transferin son anlarında İspanya'ya dönmüştü. La Liga ekibi Rayo Vallecano ile anlaşan Kolombiyalı oyuncu sosyal medya hesabından sarı-kırmızılı camiaya veda etti.

Haberin Devamı

Falcao, "Galatasaraylı arkadaşlar, desteğiniz için hepinize teşekkür ederim. Sevginizi ve desteğinizi her zaman hissettim. Teşekkürler İstanbul. Türkiye'nin dört bir yanındaki milyonlarca Galatasaray taraftarına teşekkür ederim. Aynı şekilde tüm takım arkadaşlarıma, asistanlarıma, teknik direktörlerime ve yöneticilerime de teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. Falcao ayrıca Galatasaray forması altındaki anılarından oluşan bir videoyu paylaştı.

Falcao Galatasaraya veda etti

Falcao, Galatasaray forması altında 43 maçta 20 gole imza atmıştı. Galatasaray Kulübü de bu paylaşıma, "Yolun açık, başarı, şans ve güzellikler seninle olsun El Tigre!" şeklinde yanıt verdi.

Falcao Galatasaraya veda etti

YORUM YAZ