MENÜ

Falcao - Diagne kıyaslaması!

Galatasaray'da transfer çalışmaları bir yandan devam ederken diğer yandan mevcut kadrodaki isimler takıma kazandırılmaya çalışılıyor. O isimlerinden başında da Diagne ve Falcao yer alıyor. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Transfer Market' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Galatasaray'ın forvet hattındaki isimler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, bir yandan da mevcut kadroda yer alan isimlerden daha fazla verim almaya çalışıyor. O isimlerinden başında da Diagne ve Falcao yer alıyor.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Transfer Market' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Galatasaray'ın forvet hattındaki isimler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray'ın çok büyük bir bonservis bedeli vererek aldığı bir santrfordan kolay vazgeçmesinin doğru olmayacağını söyleyen Erman Özgür, "Galatasaray teknik heyetinin kazanması gereken ilk oyuncu bence Mbaye Diagne. Hem sportif başarı için hem de daha sonra oyuncudan para kazanabilmek için." dedi.

Galatasaray'ın muhtemelen Falcao'nun son sahibi olacağını ifade eden Erman Özgür, "Falcao'nun Diagne'nin enerjisine sahip olamayacağı bir gerçek. Tecrübe başka bir şey ama Falcao'nun yüksek tempolu maçlarda maç çözen oyuncu olma ihtimalini düşük görüyorum" dedi.

YORUM YAZ