MENÜ

F Grubu sahne alıyor

Litvanya'daki organizasyonda F Grubu, perdelerini bugün oynanacak maçlarla açacak. 15.30'da Gürcistan-Makedonya, 18.00'de Slovenya-Yunanistan ve 21.00'de ise Finlandiya-Rusya karşılaşacak.

F Grubu sahne alıyor

Milli Takımımız’ın yer aldığı E Grubu’ndaki ilk maçlar dün tamamlanırken, heyecan bugün ise F Grubu’nda yaşanacak. Günün ilk mücadelesinde turnuvada sürpriz sonuçlara imzasını atan Makedonya, saat 15.30’da Gürcistan’la karşı karşıya gelecek. İkinci kapışmada ise basketbolun iki önemli ülkesi Slovenya ile Yunanistan, kozlarını paylaşacak. Bu dev karşılaşma da, 18.00’de ekranlara gelecek. Litvanya’daki organizasyonun en önemli takımları arasında yer alan ve kadrosunda Andrei Kirilenko gibi önemli bir yıldızı bulunduran Rusya da, 21.00’de Finlandiya ile mücadele edecek.

Haberin Devamı

NTV Spor’dan naklen...

Bir dönem Efes Pilsen’i de çalıştıran Ruslar’ın antrenörü David Blatt, “Elimizden gelenin en iyisini yapmamız gerekiyor. Kendi basketbolumuzu oynadığımız takdirde, bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Özellikle istikrarlı savunmamızı, göstermemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı. F Grubu’ndaki tüm mücadeleler, NTV Spor’dan canlı olarak basketbolseverlerle buluşacak.

YORUM YAZ