MENÜ

F. Bahçe'nin yeni transfer İstanbul'da

Fenerbahçe'nin Young Boys'tan yeni transferi Henri Bienvenu İstanbul'a geldi ve ayağının tozuyla ilk açıklamasını yaptı.

F. Bahçe'nin yeni transfer İstanbul'da



5 Temmuz 1988 doğumlu olan golcü futbolcu "Umarım beklentilere cevap veririm..." diyerek şunları söyledi:

"Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligi ön elemesinde oynadığımız maçların ardından teknik heyetin beni izlemeye başladığını öğrendim. Uzun bir süreç geçti ve hep temas halinde olduklarını menajerim vasıtasıyla öğrendim. Beni izlediler ve mutlu sonla bitti. Takip edildiğim süre içinde kendimi daha da ispat ettim ve şimdi buraya geldim. Geçen sene Fenerbahçe'ye gol atmıştım ve dikkat çektim sanırım ancak ondan sonraki süreçte performansımı daha da yükselttim..."

"Bundan sonra gollerimi Fenerbahce için ve Fenerbahçe taraftarı için atmak istiyorum" diyen 23 yaşındaki golcü futbolcu bir soru üzerine

Türkiye Ligi'nin, İsviçre Ligi'ne oranla daha zor ve kaliteli olduğunu belirtti. Henri Bienvenu "Türkiye Ligi'nde hem birlikte hem de karşı karşıya oynayacağım büyük futbolcular var. Burası benim için kariyerimi çok daha yukarılara çekme fırsatı bunu en iyi şekilde değerlendireceğim." şeklinde konuştu.

GEÇMİŞİ KARİYERLERLE DOLU BİR TEKNİK ADAM VAR FENERBAHÇE'DE...

Kamerunlu oyuncuya son olarak "Şike operasyonundan haberin var mı? " şeklinde bir soru yönelitilirken; "Konu hakkında hiç bilgi sahibi değilim. Benim bildiğim Fenerbahçe çok büyük kulüp, teknik direktörü çok büyük bir isim. Kariyeri başarılarla dolu bir teknik adam. Ben de kariyerime başarılar eklemek için buradayım" cevabını verdi...

Haberin Devamı
YORUM YAZ