MENÜ

Ezgi Mola kimdir? Ezgi Mola kaç yaşında ve nereli? Ezgi Mola hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Acun Ilıcalı, birçok ünlü ismi Survivor izleyicisi ile buluşturdu. Ramazan Bayramı'na özel yayınlanan programa Anlat Bakalım damga vurdu. Ünlü isimler ile Survivor yarışmacıları eş olurken, Ezgi Mola-Cemal Can çifti sosyal medyayı salladı. Ezgi Mola, Cemal Can'ın doğum gününü kutladı ve pasta üfledi. Ekran başındaki pek çok kişinin merakla araştırdığı isimler arasında yer alan Ezgi Mola, kaç yaşında ve nereli olduğu ile araştırılıyor. Ezgi Mola kimdir? Ezgi Mola kaç yaşında ve nereli? Ezgi Mola hangi dizi ve filmlerde oynadı? sorularının yanıtları ve detaylar haberimizde.

Ezgi Mola kimdir? Ezgi Mola kaç yaşında ve nereli? Ezgi Mola hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Survivor 2020'de ünlü isimler ile yarışmacılar arasında oynanan Anlat Bakalım, büyük bir heyecanla takip edildi. Survivor'ın en renkli yarışmacıları arasında yer alan Cemal Can'ın eşi, oyuncu Ezgi Mola oldu. Ezgi Mola'nın Cemal Can'ın doğum gününü pasta üfleyerek kutlaması sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Duygusal anlar yaşayan Cemal Can ise gözyaşlarına hakim olamadı. Ezgi Mola kimdir, kaç yaşında, nereli sorularının yanıtı ve Ezgi Mola’nın hayatına dair tüm detaylar haberimizin içerisinde yer alıyor.

Haberin Devamı

Ezgi Mola kimdir?

Ezgi Mola, 29 Mart 1983 İstanbul doğumludur. Baba tarafından aslen Malatya'lıdır. Lise eğitiminden sonra Akademi İstanbul'da oyunculuk üzerine eğitim almaya başladı. Lisede öğrencilik zamanlarında da Müjdat Gezen Kültür Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Ardından eğitimlerine devam eden Ezgi Mola'nın ilk televizyon deneyimi yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı Karate Can dizisi oldu.

Lise eğitiminin ardından Aydoğan Temel'den iki yıl tiyatro eğitimi alan Ezgi Mola, Çürük Elma adlı oyunda rol alarak tiyatroya da adım attı. 2002 yılında Unutma Beni, 2003 yılında ise Sultan Makamı adlı dizilerde rol aldı.

Ezgi Mola kimdir Ezgi Mola kaç yaşında ve nereli Ezgi Mola hangi dizi ve filmlerde oynadı

2004 yılında BKM Mutfak kadrosuna katılan genç oyuncu, 2005 yazında ise gene bir BKM yapımı olan ve yönetmen koltuğunda Aydın Bulut'un oturduğu Hızlı Adımlar adlı televizyon filminde yer aldı; bu filmin ardından da BKM Atölye'ye katıldı.

Haberin Devamı

2005 yılı Ezgi Mola için hızlı başladı; ilk olarak Türkan Derya'nın yönettiği Hırsız Polis adlı televizyon dizisinde yer alan başarılı oyuncu, ayrıca Yılmaz Erdoğan tarafından yönetilen komedi / macera filmi Organize İşler'deki rolü ile ilk defa sinemaya adımını atmış oldu.

Ezgi Mola kimdir Ezgi Mola kaç yaşında ve nereli Ezgi Mola hangi dizi ve filmlerde oynadı

Unutma Beni, Sultan Makamı, Görünmez Adam, Sevinçli Haller, Hırsız Polis, Senden Başka, Canım Ailem, Kolay Gelsin, Sınıf, Güneydoğudan Öyküler, Bir Ömür Yetmez, Kötü Yol, Kocan Kadar Konuş, Pazarları Hiç Sevmem, Soğuk, Celal ile Ceren, Sen Aydınlatırsın Geceyi, Patron Mutlu Son İstiyor, İklim Meselesi, Kelebekler ve Lady Winsley gibi bir çok projede rol alan Ezgi Mola son olarak Yılmaz Erdoğan'ın yönetmenliğini yaptığı Organize İşler 2 Sazan Sarmalı adlı filmde Lerzan Berrak karakterine hayat vermiştir. Ezgi Mola 1.63 metre boyunda, 58 kilo ve Koç burcudur.

Ezgi Mola kimdir Ezgi Mola kaç yaşında ve nereli Ezgi Mola hangi dizi ve filmlerde oynadı

Ezgi Mola, Mustafa Aksakallı ile beraberdir.

Ödülleri:

2010 – 1. İsmail Cem Televizyon Ödülleri – En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu – Canım Ailem

2007 – 12. Sadri Alışık Ödülleri – En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu – Hayatımın Kadınısın

Ezgi Mola'nın rol aldığı filmler:

2019 – Organize İşler 2: Sazan Sarmalı (Lerzan Berrak)

2017 – Maide'nin Altın Günü (Maide)

Haberin Devamı

2016 – Kocan Kadar Konuş: Diriliş (Efsun)

2015 – Kocan Kadar Konuş (Efsun)

2013 – Patron Mutlu Son İstiyor (Eylül)

2013 – Soğuk (Boncuk)

2013 – Sen Aydınlatırsın Geceyi

2013 – Celal ile Ceren (Ceren)

2012 – Pazarları Hiç Sevmem

2011 – Dedemin İnsanları (Fatma)

2011 – Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi (Jülide)

2010 – Veda (Latife Hanım)

2006 – Hayatımın Kadınısın (Ahu)

2005 – Organize İşler (Berrak)

Ezgi Mola'nın rol aldığı diziler:

2012 – Kötü Yol (Leman Aksular)

2011 – Bir Ömür Yetmez (Hazal)

2010 – Güneydoğudan Öyküler Önce Vatan (Ayşe)

2008-2010 – Canım Ailem (Feride)

2008 – Sınıf (Esra)

2008 – Kolay Gelsin (Kezo)

2007 – Senden Başka (Hayriye)

2005-2006 – Hırsız Polis (Gülay)

2004 – Görünmez Adam

2004 – Sevinçli Haller

2003 – Sultan Makamı (Seda)

2002 – Unutma Beni (Seda)

2000 – Karate Can

YORUM YAZ