MENÜ

'Eyyamcı hakem!'

90+2'de Beşiktaş'ın filelerle buluşan tartışmalı pozisyonunu iptal eden hakem Bülent Yıldırım'ın bir dakika sonra penaltı kararını, Siyah-Beyazlı tribünler “Eyyamcı hakem” tezahüratlarıyla protesto etti.

'Eyyamcı hakem!'

İnişli-çıkışlı bir görüntü çizen Beşiktaş’ı dünkü Kasımpaşa maçında taraftarları yalnız bırakmadı ve Fiyapı İnönü Stadı’nın tribünleri tıklım tıklım doldu. Ancak Siyah-Beyazlılar sergiledikleri performans ve aldıkları 1-1’lik skorla büyük hayal kırıklığı yarattılar. Allen Iverson’ın Dolmabahçe’ye gelişiyle birlikte büyük heyecan yaşayan Beşiktaşlılar, 90 dakika destek verdikleri takımlarının 2 puan kaybetmesiyle adeta yıkıldılar. Özellikle maçın son dakikalarında tam anlamıyla Beşiktaş tribünleri oyuna ağırlığını koydu. 90+2’de Quaresma’yla rakip fileleri havalandıran, ancak golün geçerli sayılmamasıyla hakeme büyük tepki gösteren Siyah-Beyazlı tribünler, bir dakika sonra Nihat’ın düşürülmesiyle verilen penaltıyı protesto etti.

Haberin Devamı

Büyük tepki gösterdiler
Hakem Bülent Yıldırım’ın bir önceki kararının etkisinde kaldığını düşünen Beşiktaşlı taraftarlar, “Eyyamcı hakem” diye tempo tuttular.

YORUM YAZ