MENÜ

Eyüpspor'dan iki flaş transfer!

Süper Lig hedefi doğrultusunda yoluna devam eden TFF 1.Lig temsilcisi Eyüpspor, Ukrayna'daki savaş ortamı nedeniyle orada top koşturan futbolcuların Haziran sonuna kadar transfer edilebilme kararı sonrasında kadrosunu güçlendirdi. Eflatun-Sarılılar, Dynamo Kiev'den Gerson Rodrigues ile Vorskla Poltava'dan Olivier Thill'i renklerine bağladı. Üstelik İstanbul ekibi, iki ismi de Samsunspor'un elinden kaptı!

Eyüpspor'dan iki flaş transfer!

TFF 1.Lig'de şampiyonluk hedefiyle yola çıkan, şu anda da play-off potasında olan Eyüpspor'dan flaş hamle... UEFA'nın aldığı karar sonrasında Ukrayna'da futbol oynayan isimlerin Haziran sonuna kadar transfer edilmesine TFF de izin vermişti. Her takımın en fazla 2 futbolcuyu bu şartlarla kadrosuna katabileceği açıklanırken, Eyüpspor da fırsat transferlerini gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

İki bölge kuvvetlendi

Süper Lig hedefi doğrultusunda Eflatun-Sarılılar, 2019-20 sezonu devre arasında Ankaragücü'ne transfer olan ve yarım sezonluk performansıyla dikkat çeken forvet Gerson Rodrigues ile 8 numara Olivier Thill'i renklerine bağladı. İki futbolcu için de yine Süper Lig yolundaki rakiplerinden Samsunspor devreye girse de İstanbul temsilcisi hızlı davranarak transferi bitirdi.

İmza görüntüleri FANATİK'ten!

Gerson Rodrigues Dynamo Kiev'den, Thill ise Vorskla Poltava'dan kadroya katıldı. İki futbolcu da imza atarkenki fotoğraflarını FANATİK'ten Murat Akbaş'a verdi. İşte o görüntüler...

Eyüpspordan iki flaş transfer

Gerson Rodrigues sezon başında Fransız ekibi Troyes'e 1 milyon Euro karşılığında kiralanmıştı.

Eyüpspordan iki flaş transfer

Thill, Ocak 2021'den bu yana Poltava forması giyiyordu.

Haberin Devamı

FANATİK ÖZEL / Murat Akbaş

YORUM YAZ