MENÜ

SON DAKİKA: Eyüpspor'da Uğur Demirok'tan kötü haber! Acil ameliyat...

Eyüpspor stoperi Uğur Demirok'un tedavi sürecinde yeni gelişme yaşandı. Bodrum FK tribünlerinden atılan madde ile retinasında yırtık oluşan tecrübeli futbolcu, acilen bıçak altına yatacağını duyurdu.

SON DAKİKA: Eyüpspor'da Uğur Demirok'tan kötü haber! Acil ameliyat...

Trendyol 1. Lig'in 25. haftasında deplasmanda oynadıkları Bodrum FK maçında tribünden atılan cisimle gözünden yaralanan Eyüpspor'un defans oyuncusu Uğur Demirok, sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili paylaşım yaptı. Demirok, "Sabah tekrardan kontrollerim yapıldı ve maalesef acil ameliyat olmam gerektiği söylendi. Akşam operasyon olacağım" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"GİDİŞATA GÖRE ŞEKİLLENECEK" DEMİŞTİ

Dün Tivibu Spor'a konuşan tecrübeli savunma oyuncusu tedavi süreciyle ilgili detay vermişti. Demirok, "Bodrum'daki ilk müdahalede doktorların çok önemli bir durum olmadığını söylediğini aktaran Demirok, "İlk önce gözümde çok önemli bir şey olmadığını söylediler ancak İstanbul'daki kontrollerde, retinada yırtık olduğunu söylediler. Acilen lazerle müdahale edilmesi gerektiğini bildirdiler. Yırtığın büyümesi halinde görme kaybına neden olabileceğini söylediler. Kanama olduğu için lazerle müdahale yapamadılar. Yarın tekrardan deneyecekler. Ödem azalmadıysa yırtığa operasyonla müdahale edileceği söylendi. Tedavi, gidişata göre şekillenecek" sözlerini sarf etmişti.

Haberin Devamı

SON DAKİKA: Eyüpsporda Uğur Demiroktan kötü haber Acil ameliyat...

"TAKİPÇİSİ OLACAĞIM"

Eyüpspor'un stoperi ayrıca, yaralanmasına sebep olan kişinin mutlaka bulunması gerektiğini vurgulayarak, "Bu resmen öldürmeye teşebbüs. O attıkları maddeleri içeriye nasıl sokuyorlar, nasıl bir vicdan? İki santim daha retina bölgesine yakın olsa hayatım boyunca görme kaybı yaşayacaktım. İnsanın bilincinde olması gereken şeyler olduğunu düşünüyorum. Emniyetin, o kişiyi en ağır şekilde cezalandırmasını bekliyorum. Bunun takipçisi olacağım" diye konuştu.

YORUM YAZ