MENÜ

Ryan Babel'den Eyüpspor'a salvolar: Kasıtlı olarak oynatılmadım

Son olarak Türkiye'de Eyüpspor forması giyen Ryan Babel, geçtiğimiz yıl Eylül ayından beri kulüpsüz... 37 yaşındaki isim Hollanda basınına geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulunurken Eyüpspor hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Ryan Babel'den Eyüpspor'a salvolar: Kasıtlı olarak oynatılmadım

Türkiye'de Kasımpaşa, Beşiktaş, Galatasaray ve Eyüpspor gibi takımlarda forma giyen Hollandalı yıldız Ryan Babel, 29 Eylül 2023 yılından beri kulüpsüz.

Haberin Devamı

Hayatına İstanbul'da devam eden 37 yaşındaki oyuncu Hollanda basınına Türkiye'de geçen günleri ve geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

İşte Babel'in açıklamaları...

Ryan Babelden Eyüpspora salvolar: Kasıtlı olarak oynatılmadım

'HENÜZ BİLMİYORUM'

"Futbolu bırakıp bırakmadığımı henüz bilmiyorum. Hala bunu anlamaya çalışıyorum. Şu an bir takımım yok ve boş zamanlarımın tadını çıkarıyorum. Futbolu hala çok seviyorum ve biraz da sorun bu."

ASLAN'IN BONSERVİS BEKLENTİSİ

'EYÜPSPOR'DA KASITLI OLARAK OYNATILMADIM'

Ryan Babel, Eyüpspor'dan ayrılış hikayesi hakkında da konuşurken, bilerek oynatılmadığını savundu.

"Deplasman maçlarından üç gün önce yolculuk yapardık. Yarım haftadan fazla evden uzak kalırdınız. Bunu zihinsel olarak zor buluyorum.

Tazminatı kabul etmediğim için zorluklarla karşılaştım. Sonra bir deplasman maçına gitmek zorunda kaldım ve beni kasıtlı olarak oynatmadılar. Bu üç-dört kez yapılırsa psikolojik olarak bitersiniz. Bunun gibi şeyler ve her seferinde evimden uzakta olmayı, ailemden uzun süre uzak kalmayı kabullenmekte zorlanıyorum"

Haberin Devamı

Ryan Babelden Eyüpspora salvolar: Kasıtlı olarak oynatılmadım

'NİYETİM İSTANBUL'DA KALMAKTI'

"Niyetim İstanbul'da kalmaktı, ancak kışın İstanbul kulüplerinde bana yer yoktu. Ben de başka bir şehire gitmek istemedim."

HOLLANDA'YA DÖNÜŞ SÖZLERİ

Babel, Hollanda'ya geri dönüş ihtimaliyle ilgili olarak ise, "Bir yerde hala önemli olabiliyorsanız bu egonuzu okşuyor. Ama şimdilik egomu bir süreliğine park ettim. Göreceğiz."

Herkes onu konuşuyor... Kaleciden son dakika golü!

Ryan Babelden Eyüpspora salvolar: Kasıtlı olarak oynatılmadım

YORUM YAZ