MENÜ

Gözünden yaralanan Uğur Demirok'un durumu belli oldu: Görme kaybı...

Bodrumspor ile Eyüpspor arasında oynanan 1. Lig karşılaşmasında konuk ekipten Uğur Demirok gözüne gelen yabancı madde nedeniyle yaralanmıştı. Tecrübeli savunma oyuncusunun durumu belli oldu. Eyüpspor da Demirok'un durumuna ilişkin resmi bir açıklama paylaştı.

Gözünden yaralanan Uğur Demirok'un durumu belli oldu: Görme kaybı...

Trendyol 1. Lig'in 25. haftasında lider Eyüpspor deplasmanda Bodrumspor'a konuk oldu. Konuk ekip 12. dakikada Fredy'nin golüyle 1-0 öne geçti. Olaylı geçen karşılaşmanın ikinci yarısında gol sesi çıkmazken konuk ekip sahadan üç puanla ayrılan taraf oldu.

Haberin Devamı

KIRMIZI KARTLAR HAVADA UÇUŞTU

1-0 Eyüpspor'un üstünlüğü ile devam eden ilk yarıda Caner Erkin ile Kenan Özer arasındaki pozisyonun ardından Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, itirazlarının ardından kırmızı kart görmüştü. Bir kırmızı kart da maçın son anlarında Arda Turan gördü.

UĞUR DEMİROK GÖZÜNDEN YARALANDI

Çıkan olaylar sonucunda Uğur Demirok'un gözüne yabancı bir cisim isabet etti. Uğur Demirok uzun süre yerde kıvranırken konuk takım yedek kulübesi ve oyuncular bu duruma sinirlenip maçın hakemine isyan etti.

Gözünden yaralanan Uğur Demirokun durumu belli oldu: Görme kaybı...

Daha sonra ayağa kalkan Uğur Demirok, yaralanan gözüne işaret ederek maçın hakemlerine tepkide bulundu. Demirok, taraftarların olduğu bölüme gidip serzenişte bulundu.

Takım arkadaşları tarafından güçlükle sakinleştirilen Demirok, daha sonra sahaya gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

PANATHINAIKOS YİNE KAZANAMADI

ARDA TURAN'DAN UĞUR DEMİROK AÇIKLAMASI

Arda Turan, gözünden yaralanan tecrübeli savunmacı ile ilgili olarak; "Buradan gözünden ciddi şekilde yaralanan Uğur Demirok kardeşime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yaşanan tüm olaylara rağmen sağduyusunu koruyup, oyunu devam ettirdikleri için hem kendi oyuncularıma hem Bodrumsporlu oyuncu kardeşlerime ve teknik ekibe çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Gözünden yaralanan Uğur Demirokun durumu belli oldu: Görme kaybı...

UĞUR DEMİROK'UN DURUMU BELLİ OLDU

Yıldız ismin retinasında yırtık bulunduğu tespit edildi. Lazerle müdahale edilmesine rağmen kanama olduğu için tam yırtığa müdahale edilmediği ifade edildi. Doktorlar gözündeki ödemin inmesini bekliyor. Ödemin inmemesi durumunda ameliyat ile yırtık kapatılmaya çalışılacak. Bu durumun Uğur'un gözünde ilerleyen yaşlarda bulanık görme küçük bir görme kaybı yapabileceği bildirildi.

Şu an antrenmana çıkmayan Uğur'un geri dönüşü ödemin inmesine bağlı değişecek. Ameliyat olması takdirde sahalardan 1 ay uzak kalacak. Doktorlar çarşamba günü gözdeki ödemin son durumuna bakacak.

UĞUR DEMİROK'TAN AÇIKLAMA GELDİ

Tecrübeli oyuncu kendisine ait sosyal medya hesabından; "İnsan sağlığı her şeyden önce gelmelidir diye düşünüyorum. Retinada yırtık mevcut. Bu sabah lazerle müdahale edildi, fakat kanama olduğu için istenilen yere yapılamadı. Çarşamba günü tekrardan kontrol edilip bir daha denenecek. Eğer olmazsa operasyon olmam gerekecek. Kimsenin konuşmadığı, basite indirgediği bir olay haline gelmemesi gerekir.

Haberin Devamı

Antrenmanlara ve müsabakalara tekrar başla sürem şu an belirsiz. Bütün yetkili merciileri göreve davet ediyorum başta ferasyon lütfen" ifadelerini kullandı.

EYÜPSPOR'DAN PAYLAŞIM: SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ

Uğur Demirok'un durumuna ilişkin bir açıklama da kulübü Eyüpspor'dan geldi. İstanbul ekibi, kaptanı Uğur Demirok'un ameliyat olma durumu bulunduğunu belirtirken konu hakkında suç duyurusunda bulunulacağını da açıkladı.

Eyüpspor'dan yapılan resmi açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Trendyol 1. Lig’in 25. haftasında oynadığımız Bodrum FK maçından galibiyetle ayrılarak şampiyonluk yolunda çok önemli bir virajı kayıpsız atlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Ancak maçta yaşanan tribün olayları, mutluluğumuza gölge düşürdü. Tribünleri sakinleştirmeye çalışırken atılan cisimlerle gözünden ciddi şekilde yaralanan ve ambulansla hastaneye kaldırılan kaptanımız Uğur Demirok’ un tedavisi İstanbul’da devam ediyor ve maalesef gözünden ameliyat olma ihtimali bulunuyor.

Haberin Devamı

Kaptanımız Uğur Demirok'a yapılan bu saldırıyı kınıyoruz. Bu saldırının takipçisi olacağımızı ve konu hakkında suç duyurusunda bulunacağımızı tüm kamuoyunun bilgisine sunarız."

 

Gözünden yaralanan Uğur Demirokun durumu belli oldu: Görme kaybı...

YORUM YAZ