MENÜ

Eyüpspor'dan Kylian Mbappe paylaşımı! 'Seni bekliyoruz'

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor, Paris Saint-Germain'den ayılması gündemde olan dünya yıldızı Kylian Mbappe hakkında bir paylaşım yaptı. Söz konusu paylaşım kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

Eyüpspor'dan Kylian Mbappe paylaşımı! 'Seni bekliyoruz'

Fransa Lig 1 ekiplerinden Paris Saint-Germain'de forma giyen dünya yıldızı Kylian Mbappe, sezon sonu takımdan ayrılması gündemde... Trendyol 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor, Fransız yıldız hakkında sosyal medyadan dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Haberin Devamı

GELECEĞİ MERAK EDİLİYORDU

Kylian Mbappe'nin ismi, birçok transfer söylentisine konu olsa da henüz netlik kazanmış değildi. Fransız ekibi ile Haziran 2024'te sona erecek sözleşmesini 1 yıl daha uzatma opsiyonu bulunan Mbappe, geleceğine ilişkin verdiği kararı kulüp yönetimine bildirdi. Kylian Mbappe, sözleşmesindeki opsiyon maddesini kullanmayacağını ve sezonun tamamlanması ile takımdan ayrılacağını açıkladı.

Eyüpspordan Kylian Mbappe paylaşımı Seni bekliyoruz

SEZON PERFORMANSI

Bu sezon PSG ile 30 resmi maça çıkan Kylian Mbappe, söz konusu müsabakalarda 31 gol attı. Fransız yıldız bunun yanında 7 kez de asist performansı sergiledi.

EYÜPSPOR'DAN MBAPPE PAYLAŞIMI

Eyüpspor, PSG'den ayrılması gündemde olan Kylian Mbappe hakkında bir paylaşım yaptı. İstanbul temsilcisi, "Seni bekliyoruz" notunu düştü. Eyüpspor'un bu paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Haberin Devamı

Eyüpspordan Kylian Mbappe paylaşımı Seni bekliyoruz

YORUM YAZ