MENÜ

Eyüpspor Zafer Turan'la yollarını ayırdı

TFF 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor, teknik direktör Zafer Turan ile yolların ayrıldığını açıkladı. İstanbul ekibi ile sadece dört maça çıkabilen Turan, sadece Altınordu deplasmanından 3 puanla dönebilmişti.

Eyüpspor Zafer Turan'la yollarını ayırdı

Süper Lig'e yükselmek için iddialı bir kadro kuran Eyüpspor'da istenilen sonuçlar bir türlü gelmiyor. Sezona İbrahim Üzülmez ile başlayan İstanbul ekibi, yine teknik direktör değişimine gitti. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

Süper Lig'den transfer yapıldı

Ligden çıkmak için bütün şartları zorlayan Eyüpspor yönetimi, Süper Lig'de forma giyen tecrübeli futbolcuları takıma dahil ederek kadrosunu güçlendirdi. Halil Akbunar, İbrahim Akdağ, Ryan Babel, Ömer Bayram, Berke Özer, Uğur Demirok ve Mustafa Pektemek gibi oyuncuları alan Eyüpspor'da istenilen sonuçlar elde edilemedi.

Eyüpspor Zafer Turanla yollarını ayırdı

26 hafta liderlik koltuğunda kaldı

İbrahim Üzülmez önderliğinde ligde uzun süre liderlik koltuğunda oturan İstanbul ekibinde arka arkaya alınan kötü sonuçların ardından Üzülmez'in görevine son verildi.

Zafer Turan da çare olamadı

Eyüpspor, İbrahim Üzülmez'in ardından göreve gelen teknik direktör Zafer Turan ile 4 maçın ardından yollarını ayırdı. Turan 4 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Eyüpspor'da teknik direktör Zafer Turan ile yollar ayrıldı.

Haberin Devamı

İstanbul ekibinden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Teknik direktörümüz Zafer Turan ile karşılıklı mutabakatla yollarımızı ayırdığımızı bildiririz. Sayın Turan'a katkıları için teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

İbrahim Üzülmez'in yerine 27 Mart'ta göreve gelen Zafer Turan, İstanbul ekibiyle çıktığı 4 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etmişti.

Eyüpspor Zafer Turanla yollarını ayırdı

Samet Aybaba iddiası

Zafer Turan ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Eyüpspor, teknik direktörlük görevi için Samet Aybaba ile anlaşmaya vardığı ve İstanbul temsilcisi tecrübeli teknik adamla bugün sözleşme imzalayacağı iddia edildi.

Adana Demirspor'u Süper Lig'e çıkardı

Teknik Direktörlük kariyerinde Trabzonspor ve Beşiktaş gibi önemli takımlar bulunan Samet Aybaba, 2020-2021 sezonunda 26 yıl sonra Adana Demirspor'u Süper Lig'e taşıdı. 2021-2022 sezonunda Mavi Şimşekler'de 5 hafta görev alan Aybaba'nın ismi Milli Takımlar ve Trabzonspor'la da anılmıştı.

Eyüpspor Zafer Turanla yollarını ayırdı

Trabzonspor iddialarına cevap

Ünlü teknik direktör Samet Aybaba Trabzonspor iddialarını şu şekilde yanıtlamıştı: "Trabzonspor ile görüşmemiz olmadı. Trabzonspor'da görev aldığımız dönemde çok düşük bütçeyle kupa şampiyonu olduk. Kulübün yeniden ayağa kalkamasında katkımız oldu, inanılmaz keyif verdi"

Haberin Devamı

Eyüpspor'un ligdeki durumu

1. Lig'de 32 haftalık süreçte 17 galibiyet, 6 beraberlik ile 8 mağlubiyet elde etti ve 57 puanla 2. sırada yer aldı. Eyüpspor'u 55 puanla takip eden Sakaryaspor'un 1 maçı eksik bulunuyor.

Eyüpspor Zafer Turanla yollarını ayırdı

YORUM YAZ