MENÜ

Arda Turan'dan Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler sözleri

Türk futbolunu Atletico Madrid ve Barcelona formalarıyla La Liga'da temsil eden Arda Turan futbola efsanesi olduğu Galatasaray formasıyla veda etmişti. Aktif futbol yaşantısına son verdikten sonra teknik direktörlüğe başlayan 36 yaşındaki çalıştırıcı Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler hakkında açıklamalarda bulundu.

Arda Turan'dan Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler sözleri

Futbola veda etmesinin ardından teknik direktörlüğe başlayan Arda Turan, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'u çalıştırıyor.

Haberin Devamı

Bir etkinliğe katılan efsane futbolcu gündemle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

'ŞAMPİYON OLACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM'

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı hakkında konuşan Arda Turan; "Okan ağabey ve Galatasaray bu sezon çok iyi iş yaptılar, Dursun başkan ve Erden Timur önderliğinde. Oyun gücümüz herkesten fazla. Şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Daha az hata yapan biz olacağız' ifadelerini kullandı.

Arda Turandan Fenerbahçenin genç yıldızı Arda Güler sözleri

ARDA GÜLER'E ÖVGÜ

Arda Turan, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler hakkında gelen bir soruya verdiği soruyla da dikkat çekti. Genç teknik adam, "Teknik direktör Arda Turan, Arda Güler'i mi yoksa aynı yaştaki Arda Turan'ı mı oynatırdı?" şeklinde sorulan soruya; "Ben Arda Güler'i oynatırdım.

Şimdi biraz gerçekçi cevap vermek lazım. Eski Arda Turan'ı oynatma şansım yok ama Arda Güler ile belki ileride bir yerde çalışma fırsatım olur.

Haberin Devamı

Arda Güler'in kariyeri umarım benimkinden çok çok çok daha iyi olur. Bu kadar güzel bir yeteneğin gözümüzün önünde büyümesinin keyfini çıkarmalıyız." diye konuştu.

ARDA'DAN ICARDI'YE DESTEK

Fatih Karagümrük maçında panenka vuruşu yaptığı penaltı atışında topu filelere gönderemeyen Mauro Icardi, Beşiktaş derbisinde takımının tek golünü atmıştı.

Arda Turandan Fenerbahçenin genç yıldızı Arda Güler sözleri

Arda Turan, Arjantinli yıldız ile alakalı olarak, "Panenka penaltısı atacak cesarette bir oyuncuya sahip olduğumuz için çok mutluyum. Hatalar olabilir ama sezon sonunda şampiyon Galatasaray olacak." dedi.

36 yaşındaki teknik adam, teknik direktörlükteki hedefiyle ilgili olarak ise, "Atletico Madrid'in savunmasıyla Barcelona'nın hücumunu bir arada sahaya yansıtmak istiyorum" diye konuştu.

GALİBİYET HASRETİ ÇEKİYOR

16 Nisan'da oynanan Göztepe mücadelesiyle kariyerine başlayan Arda Turan'ın takımı Eyüpspor sahadan 1-0 maülup ayrılmıştı.

Arda Turandan Fenerbahçenin genç yıldızı Arda Güler sözleri

İkinci maçında sahasında Pendikspor ile 1-1 berabere kalan İstanbul temsilcisi son maçında ise Tuzlaspor ile golsüz berabere kaldı. 59 puanla beşinci sırada yer alan Eyüpspor bu hafta deplasmanda Boluspor'a konuk olacak.

Arda Turandan Fenerbahçenin genç yıldızı Arda Güler sözleri

YORUM YAZ