MENÜ

Arda Turan, yeni transferine övgüler yağdırdı: Bizi şampiyonluğa götürecek...

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, gündeme dair konuştu. Play-Off'ta Bodrum'da acı bir şekilde elendiklerini vurgulayan Turan, yeni transferine övgüler yağdırdı ve "Bizi şampiyonluğa götürecek tecrübelerden biri." dedi. Genç teknik adam; Galatasaray, Fatih Terim, Okan Buruk ve Mauro Icardi ile ilgili de önemli açıklamalar yaptı.

Arda Turan, yeni transferine övgüler yağdırdı: Bizi şampiyonluğa götürecek...

Arda Turan'ın teknik direktörü olduğu Eyüpspor, Spor Toto 1. Lig play-off yarı finalinde Bodrumspor ile eşleşti. İlk maçın 1-0 kazanan Eyüpspor, ikinci maça elinde büyük avantajla çıktı ancak istediği sonucu alamadı. Arda Turan'lı Eyüpspor, elindeki avantajı değerlendiremedi ve Bodrumspor karşısında inanılmaz bir yıkım yaşadı. Kariyerinde ilk kez teknik direktörlük deneyimi yaşayan eski ünlü futbolcu Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan ve futbolcuları finali son anlarda kaçırarak büyük üzüntü yaşadı.

Haberin Devamı

UZATMALARDA YIKILDI!

Tarihinde ilk kez bu sezon 1'inci Lig'de mücadele eden ve Play-Off'a kalan yeşil-beyazlılar Bodrum İlçe Stadı'nda Eyüpspor karşısında uzatma anlarında 90+2'nci dakikada Üzeyir'in müthiş golüyle 1-0 öne geçti. Ege ekibi, 90+8'inci dakikada bu kez Süleyman'ın golüyle farkı ikiye çıkardı: 2-0. Kalan dakikalar sonucu değiştirmeyince Bodrumspor finale çıktı.

Arda Turan, yeni transferine övgüler yağdırdı: Bizi şampiyonluğa götürecek...

TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Sezon başı tecrübeli isimleri kadrosuna katan ancak Süper Lig hayallerini erteleyen Eyüpspor, önümüzdeki sezonun çalışmalarına şimdiden başladı. Sol beke Caner Erkin'i alan İstanbul ekibi, 10 numaraya flaş bir hamle yaptı. Eflatun Sarılılar, geçtiğimiz sezon Pendikspor ile Play-Off şampiyonluğu yaşayan Adrien Regattin'i kadrosuna katarken Sivasspor ile yollarını ayıran Robin Yalçın ve Başakşehir'den Ahmet Kutucu'ya da imzayı attırdı.

Haberin Devamı

Arda Turan, yeni transferine övgüler yağdırdı: Bizi şampiyonluğa götürecek...

ARDA TURAN: EYÜPSPOR'UN SON DURAK OLARAK GÖRÜLMESİNDEN RAHATSIZIM

Yeni sezonda hedefini Süper Lig olarak belirleyen Eyüpspor'da teknik patron Arda Turan, Tivibu Spor'a konuştu. Transferde doğru hamleler yapmaya çalıştıklarını vurgulayan Turan, "Biz normal takımın yapacağı doğru hamleleri yapmaya çalışıyoruz. Oyuncuların Eyüpspor'u banka gibi görmesinden veya son durak olarak görmesinden rahatsızım. Hala hayalleri olan oyuncularla devam etmek istiyoruz." dedi.

'BODRUM'DA ACI BİR ŞEKİLDE ELENDİK'

Bodrum'da acı şekilde elendiklerini ve şartlar ne olursa olsun orada kaybetmemeleri gerektiğini vurgulayan Arda Turan, şu ifadeleri kullandı:

Şampiyonlar Ligi finalini 90 2'de kaybetmiş bir futbolcuyum. Kazanımlarımı, düştüğüm yerden kalkarak elde ettim. Bodrum'da acı şekilde elendik. Şartlar ne olursa olsun elenmememiz lazımdı. Oyuncularıma maçtan sonra şunu söyledim; 8 ay sonra şampiyonluk yoluyla Süper Lig'e çıkacağız. Bodrum maçından sonra da hemen Bolu'ya otel bakmaya gittim. Sabah çok erken kalktığımızda da "Aşk Bodrum'da Yaşanıyor Güzelim" şarkısını açtım, unutmasınlar diye. İnsan kaybettiklerinden de çok şey öğrenmeli.

'CANER ERKİN EN BÜYÜK TRANSFERLERİMİZDEN BİRİ'

Caner Erkin transferinin kendileri için çok önemli olduğunun altını çizen genç hoca, "Türkiye'de oyuncuların iyi anlaşılmadığını düşünmüyorum. Caner Erkin gittiği birçok kulüpte şampiyonluk yaşamış, Türkiye'deki en iyi sol ayaklardan biri. Önemli ve değerli bir oyuncu. Caner'e çok güveniyorum, en büyük transferlerimizden biri. Bizi şampiyonluğa götürecek tecrübelerden biri." dedi.

Arda Turan, yeni transferine övgüler yağdırdı: Bizi şampiyonluğa götürecek...

Galatasaray, Okan Buruk, Mauro Icardi, Fatih Terim, Burak Yılmaz, Arda Güler ve Çağlar Söyüncü ile ilgili yaptığı değerlendirmeler ise şu şekilde:

Haberin Devamı

OKAN BURUK'A GÜVENİ TAM

"Özel ve yetenekli bir takımımız var. Bir Galatasaray taraftarı olarak Icardi'nin gelecek sezon daha çok gol atmasını umuyorum. Okan abiye çok güveniyoruz. Galatasaray'ın içindeki herkesle dostluğum devam ediyor. Okan abi insani değerlere önem veren biri. Oyuncular her şeyden önce insan olarak görülmek istiyorlar. Galatasaray'a gelene kadar çok şey başardı. Galatasaraylı olarak ona geçen sezon için teşekkür ediyorum. Ondan çok şey bekliyoruz."

 

'FATİH TERİM BÜYÜK İNSAN'

"Fatih hoca büyük bir insan. Yanındaki insanlara da öğrenme fırsatı verir. Ben de bunları değerlendirmeye çalıştım. Benim tanıdığım Fatih hoca çalıştığı zaman çok daha mutlu biri. Fatih Terim'in futboldan uzak kalması rahatsız edici oluyor. Her zaman yenilikleri takip eden bir teknik direktör. İnsanların sadece motivasyon üzerinden gitmesi beni rahatsız etmiştir. Tekniği taktiği antrenman bilgisi motivasyon etkisinin üzerindedir. Hocaya benzemek çok hoşuma gidiyor ama aynı şekilde kariyeriyle de benzemek lazım. Sevdiğiniz ve hayran olduğunuz biriyle çok vakit geçirince bazı özellikleriniz benziyor."

Haberin Devamı

'GALATASARAY BENİM ÇOCUKLUK SEVDAM'

Ben Galatasaraylıyım, benim çocukluk sevdam. Birçok fedakarlık yapmama rağmen bu sevdam yargılandı. İnsan sevdasına karşı her zaman bir özlem duyar. Galatasaray teknik direktörü olma hayalim var. Ama Okan abi gibi içimizden yetişmiş büyüklerimiz çok başarılı olacak ki bu fırsatlar bize daha iyi gelsin. O yüzden sıramızı uygun zamanda bekliyor olacağız, onun için hazırlanıyoruz. Ben ülkemin milli takımını da, Galatasaray'ı da çalıştırmayı çok isterim. Ama sonrası hayalim Atletico Madrid ve Barcelona'yı çalıştırmak. Her sabah kalktığımda en iyi teknik direktör olmak istediğimi kendime söylüyorum.

'ONU GÖRÜNCE GÖZLERİM DOLDU'

"Burak Yılmaz büyük bir oyuncuydu, hayatımdaki en kıymetli insanlardan bir tanesi. Onu görünce gözlerim doldu, çok etkilendim. O öyle bir yolu seçti. İkimiz de tecrübelerimizi birbirimize aktarıyoruz. Büyük kulüplerde hoca olarak başlamaya tecrübemiz yetmeyebilirdi. Şenol hoca ona güzel fırsat sundu. Çok fazla çalışıyor. İletişimi çok iyidir, oyuncuları etkileyecektir."

Arda Turan, yeni transferine övgüler yağdırdı: Bizi şampiyonluğa götürecek...

'ARDA GÜLER'E REAL MADRID FORMASI ÇOK YAKIŞIYOR'

"Arda Güler ülke futbolumuz için çok kıymetli bir kardeşimiz. Öncelikle Fenerbahçe kulübüne Arda'nın gelişimine katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Arda'ya hayatında başarılar diliyorum. İnanıyorum ki dünyanın en iyi futbolcularından olacaktır. Bizleri çok çok geçecektir. Ailesiyle çok güzel gözüküyorlar. Bu durumların keyfini çıkarsın. Real Madrid forması çok yakışıyor. Türkiye'de de Fenerbahçe'de rakibimdi, İspanya'da da Real Madrid'de rakibim. Arda çok başarılı olsun ama Barcelona ve Atletico Madrid kazansın."

Haberin Devamı
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

'BARCELONA'YA GİTSE ÇOK DAHA MUTLU OLURDUM'

"Arda Güler, Barcelona'ya gitse çok daha mutlu olurdum. Şu anki tercihlerini yadırgamıyorum. Benim oynadığım Barcelona tarihin en iyisiydi. Şimdiki Barcelona yeniden oluşum içinde olan Barcelona. Real Madrid'de gençleşiyor ama daha olgun bir takım. Hayırlı olmasını diliyorum."

'BENDE YERLERİ AYRI'

"Bana Galatasaray'da efsane olmakla ilgili bir söz söylendiğinde insanlar şüphe duyarlar, buna saygı duyuyorum. Ama kulübün çok zor zamanlarında genç yaşta kulübün şampiyonluğunda en büyük katkıyı yapmak ve kulübün ihtiyacı varken büyük transfer ücretiyle gitmek de kulüp için bir efsane olmayı gösterebilir. Şu anki Galatasaray yönetiminden bahsetmiyorum ama kulüpten bana hiçbir zaman böyle bir teklif gelmedi. Atletico Madrid bana hiçbir yerde hissetmediğim kadar evimde hissettirdi. Oraya gittiğimde bana efsaneden başka bir şey demediler. Ne zaman arasam telefonun diğer ucundalar. Bende her zaman yerleri ayrı."

Arda Turan, yeni transferine övgüler yağdırdı: Bizi şampiyonluğa götürecek...

'TRANSFERİNDE BİRÇOK KEZ GÖRÜŞTÜM'

Çağlar'ı çok seviyorum. İnsan olarak yeri bende çok ayrı. Her zaman beni 'kaptanım, abim, hocam' diye arar. Transferinde de birçok kez Atletico Madrid'li yetkililerle görüştüm. Çağlar Atletico Madrid'e çok yakışacaktır.

Arda Turan'ın Barcelona'daki İlk Günü

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

YORUM YAZ