MENÜ

Arda Turan, Eyüpspor ile ilk antrenmanına çıktı

1. Lig ekiplerinden Eyüpspor, Türk futbolunun efsane isimlerinden Arda Turan’ı getirdi. Eflatun Sarılılar, kariyerin ilk teknik adamlık heyecanını yaşayacak olan 36 yaşındaki futbol adamı ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. İstanbul temsilcisi, Arda Turan ile ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Arda Turan, Eyüpspor ile ilk antrenmanına çıktı

Sezona büyük bir başlangıç yapan 1. Lig ekibi Eyüpspor, sezonun devamında ise adeta çöktü. Önce liderliği Samsunspor’a kaptıran Eflatun-Sarılılar, sonra da üçüncü sıraya kadar geriledi. Zirvenin 9 puan ardında düşen Eyüp, teknik direktörlük için İbrahim Üzülmez’in ardından Zafer Turan ile de yollarını ayırdı. İstanbul temsilcisi, son olarak Türk futbolunun efsane isimlerinden Arda Turan´ı takımın başına getirdi. Takımıyla ilk antrenmanına çıkan 36 yaşındaki teknik adam, pazar günü deplasmanda oynanacak Göztepe maçında da takımın başında yer alarak teknik direktörlük kariyerine başlayacak. Eflatun Sarılılar, Arda Turan yönetiminde ilk idmanını yaparken çalışmayı Başkan Murat Özkaya da takip etti. 

Haberin Devamı

Arda Turan, Eyüpspor ile ilk antrenmanına çıktı

LİSANS EĞİTİMİ SÜRÜYOR

Turan, şu an Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından verilen, UEFA veya FIFA'ya bağlı ulusal federasyonların en üst liglerinde 7 yıl ve üzeri oynamış futbolcuların katılma hakkına sahip olduğu UEFA B/A Birleşik Antrenör Eğitim Programı'nda eğitim alıyor.

Arda Turan, Eyüpspor ile ilk antrenmanına çıktı

YORUM YAZ