MENÜ

2008'in iki yıldızı TFF 1. Lig'de kozlarını paylaşacak!

Avusturya ve İsviçre’nin ev sahipliğinde organize edilen 2008 Avrupa Futbol Şampiyonasına karılan Türk Milli takımı 2 efsane futbolcusu Tuncay Şanlı ve Arda Turan bu kez yan yana değil farklı renklerde teknik direktör olarak karşı karşıya geliyor.

2008'in iki yıldızı TFF 1. Lig'de kozlarını paylaşacak!

Avusturya ve İsviçre’nin ev sahipliğinde organize edilen 2008 Avrupa Futbol Şampiyonasına karılan Türk Milli takımı 2 efsane futbolcusu Tuncay Şanlı ve Arda Turan bu kez yanyana değil farklı renklerde teknik direktör olarak karşı karşıya geliyor.

Haberin Devamı

Sakaryaspor - Eyüpspor müsabakasını heyecanla bekleyen sporseverler Ay Yıldızlı formayla birlikte mücadele edip, Çekya ve Hırvatistan zaferleriyle Türk milletinin yüzünün gülmesine katkı yapan iki yıldızın bu kez kulüplerinin ve renklerinin başarısı için kozlarını paylaşmasına şahit olacağız. Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor ligin zirvesinde seyrederken, Sakarya’nın evladı Tuncay Şanlı ise henüz üstlendiği zorlu sorumluğun üstesinden gelmek ve Sakaryalı’ların yüzünü güldürmek için emek veriyor.

2008in iki yıldızı TFF 1. Ligde kozlarını paylaşacak

Lige beklenen başlangıcı yapamayan Yeşil Siyahlı ekip, gerçek performansını konuk karşısında örneklemek amacında.

Tuncay Şanlı ; ‘Futbolcularıma güveniyorum. Çalışmalarımız ve emeklerimizin karşılığını mutlaka alacağız. İyi olanı sağlama arzumuz konusunda hiç bir fedakarlıktan asla kaçınmayıp, gerekeni yapacağımızdan ve başarı andımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın.

Haberin Devamı

Arda kardeşime de başarılar diliyor; öncelikle beğenilesi, tempolu, dostlukla bezeli, çatır çatır futbol şöleni sunan 90 dakika için niyetli ve azimli olduğumuzun bilinmesini diliyorum.

YORUM YAZ