MENÜ

Evrakları motosikletle yetiştirilmişti! Ghezzal'ın Beşiktaş ile kariyer zirvesi...

Beşiktaş, transferin son saatlerinde transfer ettiği Cezayirli futbolcunun evraklarını TFF'ye motosiklet aracılığı ile ulaştırmıştı. O Ghezzal Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun kaderini çiziyor... Cezayirli futbolcu 2015-16 Lyon döneminin de üzerine çıkarak bu sezon 21 gole direkt etki etti.

Evrakları motosikletle yetiştirilmişti! Ghezzal'ın Beşiktaş ile kariyer zirvesi...

Beşiktaş formasıyla kariyer sezonlarından birini geçiren Cezayirli hücum oyuncusu Rachid Ghezzal, Çaykur Rizespor karşısında da şovuna devam etti. 16. dakikada Kevin N'Koudou'ya harika bir asist yapan yıldız oyuncu, 75'te ise sol ayağıyla muhteşem bir gole imza attı. Süper Lig'deki asist sayısını 16'ya, gol rakamını da 5'e çıkaran Ghezzal, kariyer rekoruna ulaştı.

Haberin Devamı

21 GOLE DİREKT KATKI

Siyah Beyazlı ekipte 21 gole direkt katkı sağlayan tecrübeli oyuncu, buna en yakın performansı Lyon döneminde gerçekleştirmişti. Ghezzal, Lyon’da 2015-16 sezonunda 10 gol ve 10 asistle dikkat çeken bir performans sergilemişti.

GHEZZAL'IN EVRAKLARI MOTORLA YETİŞTİRİLDİ

Hürriyet'in haberine göre; Rachid Ghezzal'ın Beşiktaş'a transfer hikayesi de bir hayli ilginç olmuştu. Sabaha karşı İstanbul’a gelen Cezayirli oyuncu, Beşiktaş’ın sezon başı transfer dönemindeki son transferiydi.

Beşiktaş’ta transferin son anlarına yaklaşılırken Leicester City forması giyen sağ kanat oyuncusu Rachid Ghezzal ile anlaşılmıştı. Beşiktaş, Cezayirli futbolcunun evraklarını yetiştirebilmek için ise ilginç bir yönteme başvurmuş, FIFA TMS sisteminde Ghezzal transferini eşleştiren siyah-beyazlı yönetim, Cezayirli oyuncunun evraklarını TFF'ye motosiklet aracılığıyla ulaştırmıştı.

YORUM YAZ