MENÜ

Everton - Arsenal maç sonucu: 2-1

14 Ağustos'tan bu yana Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde yenilgi yüzü görmeyen Arsenal, Everton deplasmanından puan alamadı. Maç 2-1 Everton üstünlüğü ile sona erdi.

Everton - Arsenal maç sonucu: 2-1

Lig ve Şampiyonlar Ligi maçlarında son yenilgisini 14 Ağustos'ta evinde Liverpool'a karşı alan Arsenal o günden beri yenilgi yüzü görmedi. Bugün Premier Lig günün maçında Everton ile karşı karşıya gelen Arsenal sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Alexis Sanchez'in golüne rağmen galibiyet gelmedi

Everton'un mabedi Goodison Park'ta oynana karşılaşma saat 22.45'de başladı. 20. dakikada yıldız oyuncusu Alexis Sanchez'in attığı golle 1-0 öne geçen Arsenal, soyunma odasına üstün gitmek isterken Seamus Coleman golüne engel olamayınca ilk yarı beraberlikle sonuçlandı. İkinci yarıda dakika 86'da Ashley Williams ile ikinci golü bulan Everton taraftarlarını mutlu evine göndermeyi bildi. Maçın son dakikalarında Phil Jagielka ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

Everton bu üç puan ile Premier Lig'de 23 puanla 7. sıraya yükselirken Arsenal 34 puanla maç fazlasıyla ikinci sırada bulunuyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ